SAP ОБУЧЕНИЕ

 • ВЪВЕЖДАЩИ ОБУЧЕНИЯ

  ASAP Ви предлага въвеждащите курсове за SAP ERP R3 и SAP S/4 HANA системи. Въвеждащите SAP обучения са задължителната основа за всяка една кариера в сферата на SAP и осигуряват необходимата база от знания.

 • СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОБУЧЕНИЯ

  ASAP предлага цялото обучително SAP портфолио за SAP ERP R3 и SAP S/4 HANA системи. Специализираните SAP обучения осигуряват задълбочен преглед на SAP процесите в специфична функционална област и дават възможност за надграждане на знанията на работещите със SAP.

 • АКАДЕМИИ ЗА SAP КОНСУЛТАНТИ

  Академиите представляват синтезирани обучителни програми за предварителна подготовка за изпитите за SAP сертификация. На практика SAP академиите са комбинации от курсове, разработени за младши консултанти. Те съвместяват едновременно - обучение в SAP процесите (в специфичната функционална област) и методологии за прилагането им.

Актуaлна промоция

Вземете 5% отстъпка от цената на SAP обучение

Вземете 5% отстъпка от цената на SAP обучение

Получавате 5% отстъпка при записване на двама или повече курсиста в едно обучение.

Промоцията е валидна до 30.06.2024г.

Научете повече

IT специалист под наем

 • Разполагате с точния за Вашите нужди специалист

  Като компания с голям опит в сферата на ИТ услугите и подбора на ИТ специалисти, ASAP ще избере най-подходящия кандидат, който максимално да отговаря на нуждите на Вашата организация. В случай, че искате да замените един ИТ специалист с друг, е необходимо само да се свържете с Вашия акаунт мениджър.

 • Незабавна реакция

  Получавате компетентна помощ непосредствено след възникването на проблема, без да е нужно да изчаквате разрешаването на проблеми на други клиенти.

 • 100% разрешаване на възникналите проблеми

  ИТ специалистът, който ще работи Във Вашия офис ще разполага с цялото техническо оборудване за изпълнение на своите дейности, включително достъп до helpdesk системата на ASAP. Това осигурява второ и трето ниво на поддръжка – ако той сам не може да разреши даден проблем, просто го ескалира към колегите си.

Актуaлна промоция

50% отстъпка от месечната такса на услугата “IT специалист под наем“

50% отстъпка от месечната такса на услугата “IT специалист под наем“

Станете наш клиент сега и вземете 50% отстъпка от стойността на месечната си такса за първите 3 месеца на договора.

Промоцията е валидна до 30.06.2024г.

Научете повече

РАЗРАБОТКА НА СОФТУЕР

 • СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ

  ASAP Ви предлага цялостно решение по проектиране, разработка, внедряване и поддръжка на специализирани информационни системи.

 • ГЕОГРАФСКИ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ

  ASAP има богат опит в разработката и интегрирането на географски информационни системи (GIS) със стабилни решения за бази данни за изграждане на ГИС картографски услуги и ГИС мобилни приложения.

 • ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА КОРАБНИЯ ТРАФИК

  ASAP предлага разработка на информационни услуги за визуализация на корабния трафик. Нашите решения за визуализация на корабния трафик са изцяло съвместими с европейските изисквания на VTT стандарта и всички специфични изисквания на RIS.

Актуaлна промоция

Включена функционална доработка

Включена функционална доработка

При удължаване на гаранционната поддръжка на разработен от нас софтуер за период от 36 месеца, получавате по осем часа годишно включена функционална доработка за всяка година.

Промоцията е валидна до 30.06.2024г.

Научете повече

Второ ниво на компютърна поддръжка

 • Съдействие за разрешаването на по-сложни IT казуси

  Специалистите на ASAP имат задълбочени познания и богат опит в сферата на IT. Те ще Ви съдействат за разрешаването на нови или непознати до момента казуси.

 • Сертифицирани IT специалисти в областта на Cisco, Microsoft, HP и др.

  Ако имате екип от IT специалисти, но не разполагате със сертифицирани такива в областта на Cisco, Microsoft или HP, можете да се обърнете към нас. Дългогодишният опит и експертиза на нашите IT специалисти гарантира компетентно и своевременно отстраняване на проблеми.

 • Непрекъснатост на работния процес

  Когато се налага отсъствие на Вашия IT експерт поради отпуск, болничен и т.н., можете да разчитате, че нашият екип ще се заеме с разрешаването на всички възникнали IT казуси и ще бъде на Ваше разположение.

  Научете повече

Актуaлна промоция

„IT поддръжка второ ниво“ на половин цена

„IT поддръжка второ ниво“ на половин цена

Всички нови клиенти за услугата „IT поддръжка второ ниво“ получават 50% отстъпка.

Промоцията е валидна до 30.06.2024г.

Научете повече

Защо да изберете ASAP

ISO 9001:2015

За да осигури високо качество на предлаганите услуги, ASAP поддържа интегрирана система за управление на качеството. Притежаваме сертификат ISO 9001:2015, издаден от TUV Nord Германия.

ISO/IEC 27001:2013

Вярваме, че доверието е в основата на съвместната ни работа. ASAP притежава сертификат за информационна сигурност по стандарт ISO/IEC 27001:2013, издаден от TUV Nord Германия.

ISO/IEC 20000-1:2018

Осигуряваме ефективни ИТ решения, съобразно международния стандарт ITIL. ASAP е сертифициран по ISO/IEC 20000-1:2018 от TUV Nord Германия за поддържката на интегрирана система за управление на ИТ услугите.

ОПИТ

ASAP стартира своята дейност през 2007 г. и към момента е сред най-бързоразвиващите се компании, ориентирани към предоставянето на най-добрите ИТ решения.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Доброто съчетание от сертифицирани в различни области експерти ни позволява да Ви предложим цялостно и гъвкаво ИТ решение. Освен това ASAP е партньор с водещи IT компании.

ИНОВАТИВНОСТ

В динамичния свят на IT услугите ASAP Ви предлага иновативни решения за успешно развитие на Вашия бизнес, които са изцяло съобразени с потребностите и нуждите на организацията Ви.

Новини

ASAP разработи първото в Европа мобилно приложение за информирано пътуване с чатбот, „Пътувай информирано“
05/12/23

Водещата IT компания ASAP разработи първото в Европа мобилно приложение за информирано пътуване с чатбот - „Пътувай информирано“

Научете повече
Министерство на външните работи официално представи новото мобилно приложение, разработено от ASAP, „Пътувай информирано “
05/12/23

Новото мобилно приложение на Министерството на външните работи “Пътувай информирано”, разработено от IT компанията ASAP.

Научете повече
ASAP разработи новия Единен регистър „Заетост“ за Агенцията по заетостта
12/11/23

Водещата IT компания ASAP създаде нов Единен регистър „Заетост“, както и успешно надгради информационната система на Агенцията по заетостта за посредническа дейност по наемане на работа и временна заетост.

Научете повече
ASAP разработи софтуер за подпомагане на кариерното ориентиране и развитие на студентите
16/05/23

Водещата софтуерна компания ASAP разработи нова система за проследяване реализацията на завършилите студенти и обща информационна мрежа за кариерно ориентиране.

Научете повече
ASAP създаде софтуерен продукт „Виртуално земеделско стопанство“
11/04/23

ASAP, водеща компания в областта на софтуерните разработки, разработи нов софтуерен продукт „Виртуално земеделско стопанство“ за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“.

Научете повече
ASAP стана част от партньорската програма на VMware
07/04/23

Бързоразвиващата се ИТ компания ASAP вече е част от партньорската мрежа на VMware - глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес мобилност.

Научете повече

Вижте всички новини

Партньори

ASAP си партнира с водещи IT компании в предоставянето висококачествени IT услуги на своите клиенти.

Научете повече