IT специалист под наем

Ако искате да имате висококвалифициран IT специалист във Вашата компания, но не желаете да наемате нови служители, ASAP има решение за Вас. Предлагаме Ви новото работно място на наш експерт да бъде във Вашия офис.

Какво представлява IT специалист под наем?

Все повече фирми усещат необходимост от това да имат на свое разположение IT специалист през целия работен ден. Именно за тези компании, които се нуждаят не просто от IT поддръжка, а от експерт, който да е на разположение в офиса им през целия ден, ние разработихме услугата IT специалист под наем. В случай че решите да изберете нашето решение, ние ще Ви осигурим висококвалифициран експерт, чието работно място ще бъде във Вашия офис. Всички IT специалисти са назначени на постоянен трудов договор в ASAP. Нашето решение има много предимства, ето и кои са те:

 • Получавате точния за Вашата компания експерт

  Екипът на ASAP има дългогодишен опит в подбора на специалисти в областта на информационните технологии. Затова сме уверени, че можем да изберем за Вас най-подходящия експерт, който напълно ще отговори на нуждите на Вашия бизнес. В случай че искате да замените изпратения в компанията Ви специалист с друг, е необходимо само да се свържете със своя акаунт мениджър.

 • Мигновена реакция

  Разполагайки с IT специалист във Вашата компания, Вие ще получите компетентна помощ веднага след възникването на проблема. По този начин ще спестите време, тъй като няма да се налага да изчаквате отстраняването на проблемите на други клиенти.

 • Пълно разрешаване на възникналите проблеми

  Избирайки услугата IT специалист под наем, Вие получавате експерт, чието работно място ще бъде във Вашия офис. В същото време той е и част от екипа на ASAP и като такъв ще разполага с цялото техническо оборудване за изпълнение на своите дейности, включително достъп до helpdesk системата на ASAP. Това ще Ви осигури и второ и трето ниво на поддръжка – ако специалистът във Вашия офис не успее сам да разреши проблема, то ще го ескалира към своите колеги.

 • Получавате напълно това, за което плащате

  Ако изберете нашето решение, Вие ще получите точно толкова, за колкото сте заплатили. Нашата услуга не ползва отпуск, не излиза в болничен и не напуска. Заплащайки за IT специалист за 12 месеца, ще получите IT специалист за 12 месеца. Когато се налага отсъствие на специалиста, работещ в офиса Ви, ASAP веднага ще осигури друг IT експерт на Ваше разположение. Колегата, изпратен по заместване ще бъде предварително запознат със спецификата на дейността Ви и няма да се налага провеждане на встъпително обучение.

 • Броят на IT специалистите в офиса Ви може да варира

  Всяка компания е изпадала в ситуация, в която са й били нужни допълнителни служители, за да може даден проект да бъде завършен в срок. Наемането на нови служители за кратък период от време не е решение. В същото време, ако изберете услугата на ASAP, можете да разполагате с точно толкова специалисти, от колкото се нуждаете в конкретния случай. Например, трябва да смените операционната система на всички компютри в компанията си, но имате недостатъчен брой IT експерти, за да се случи това бързо. В подобна ситуация ние Ви предлагаме към екипа да се присъединят още няколко специалисти на ASAP и миграцията да се извърши в значително по-кратки срокове, без прекъсване на работния процес.

 • Отстъпки при закупуване на техника

  Всички наши клиенти, избрали решението “IT специалист под наем“ получават 10% отстъпка от стойността на закупената от ASAP техника.*

* ASAP поддържа партньорски взаимоотношения с водещите вносители на техника в България.