Cisco поддръжка

Cisco е лидер в областта на проектирането и изграждането на мрежови устройства. Ако сте изправени пред инсталация или поддръжка на Cisco мрежи във Вашата компания, то вероятно ще имате нужда от професионална помощ. Екипът от сертифицирани Cisco специалисти на ASAP е на Ваше разположение.

Какво Ви предлагаме?

 • Екип от Cisco сертифицирани специалисти

  ASAP е Cisco Select Partner, а нашите ИТ специалисти са Cisco сертифицирани - CCNP, CCSP, CCDA и CCDP. Екипът ни поддържа активно своите работни знания за последните аспекти на Cisco и Meraki хардуер, мрежова инфраструктура, безжичен LAN, сигурност и др. ИТ специалистите на ASAP сa добре обучени и опитни, за да Ви съдействат за разрешаването на всички мрежови предизвикателства, пред които се изправяте.

 • Мрежова инсталация и инфраструктура

  Благодарение на дългогодишния опит, който имаме в изграждането и управлението на мрежи, успяхме да разработим доказан и успешен метод, чрез който Ви гарантираме, че мрежите във Вашата компания ще работят бързо, ефикасно и ефективно. Независимо дали искате да направите щателна проверка на локалната мрежа (local area network (LAN)) или да инсталирате широкообхватна мрежа (wide area network (WAN)), екипът на ASAP ще бъде до Вас, за да Ви помогне с всички аспекти на мрежовото проектиране и инсталация.

 • Мрежова сигурност

  Нашите експерти по мрежова сигурност могат да разработят за Вас анализ на потенциалните мрежови рискове и заплахи за Вашата компания. След това ще Ви помогнем да се предпазите от тях благодарение на имплементацията на различни решения за сигурността, като – firewalls, услуги за откриване и предотвратяване на проникване, изграждане на VPN и др.

 • Услуги за дистанционен мониторинг

  След като мрежата Ви вече е инсталирана и достатъчно сигурна, ASAP Ви предлага обучение за работа, както и постоянна поддръжка, осигуряваща Ви спокойствието, че мрежата Ви работи правилно през цялото време. Нашите услуги за дистанционен мониторинг Ви осигуряват необходимото спокойствие, че можете да получите професионална помощ само с едно телефонно обаждане. По този начин можете да разчитате на надеждната работа на своята Cisco мрежа.

 • Cisco VoIP поддръжка и услуги

  Независимо дали възнамерявате да внедрите VoIP система, или се нуждаете от поддръжка на системата, която вече имате, нашият екип от Cisco специалисти е сертифициран да разполага, управлява и ефективно да разрешава свързани с VoIP казуси.