ABAP програмиране

ASAP има дългогодишен опит в разработването на SAP. Ние ще ви предоставим персонализирани решения и ще отстраним възникналите проблеми в ABAP програмите. Можем също да създаваме приложения, използвайки SAP Web IDE, ABAP, Fiori и SAP UI5.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Опитните ABAP разработчици на ASAP ще ви осигурят персонализирани SAP интеграции, отчети, транзакции и всякакъв вид функционално подобрение, от което се нуждаете. Нашите услуги включват персонализирано разработване на отчети, транзакции и подобрения:

Обектно-ориентиран ABAP (OO-ABAP)

Обектно-ориентиран ABAP (OO-ABAP)

ABAP речник

ABAP речник

Функционални модули

Функционални модули

Бизнес add-ins (BADI)

Бизнес add-ins (BADI)

Business transaction event (BTE)

Business transaction event (BTE)

User exits

Потребителски изходи (User exits) и Клиентски изходи (customer exits)

SAP УСЛУГИ ПО УЕБ РАЗРАБОТКА И ИЗГРАЖДАНЕ

Иновативните и полезни системи SAP Suite улесняват създаването на нови продукти. Плавният дигитален преход е гарантиран от инструментите на SAP като WEB IDE и Fiori, които минимизират услугите, извършвани на място, респективно – всичко се случва доста по-бързо. Със SAP UI5 разработването на приложения е по-бързо, по-рентабилно и внедряванията се случват плавно и без сътресения. ASAP е експерт в услугите на облачна платформа на SAP, базирани на SAP IDE:

В съвременния свят трябва да реагирате бързо на очакванията на потребителите и да подобрите ефективността на процесите по разработка. Използвайки SAP Web IDE от облачната платформа на SAP, ние гарантираме, че вашите уеб-базирани приложения се доставят бързо и качествено. Използвайки SAP Web IDE, екипите могат да си сътрудничат в реално време и безпроблемно да разработват, тестват и внедряват приложения. Приложенията UI5 и SAP Fiori са разработени с помощта на интуитивната работна среда на платформата, която се състои от wizards, шаблони и редактори на кодове

Ще проектираме версия на мобилното ви приложение много бързо, тъй като мобилните услуги на облачната платформа на SAP са тясно свързани със SAP Fiori. Можете да се насладите на предимствата на достъпа, разпространението и използването на вашите SAP Fiori приложения на всички операционни системи (Windows, iOS, Android) и устройства. Доверете се на опита на SAP разработчиците на ASAP, които могат да ви помогнат с персонализирани, интелигентни подходи за осигуряване на най-доброто потребителско изживяване на системата.

ASAP ПРЕДЛАГА

Опит

ОПИТ

Нашият екип се състои от разработчици, системни архитекти, дизайнери на потребителски интерфейс и тестери. В зависимост от нуждите на вашия бизнес, можем да извършваме услугите на място във вашия офис, онлайн или да направим комбинация от двете – да бъде при вас само тогава, когато е необходимо. Като партньор на SAP, ние можем да ви помогнем с най-новите инструменти и процеси на SAP.

ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ

Екипът на ASAP ще ви помогне да създадете страхотни решения. Нашите експерти могат да ви съдействат с всяка задача, свързана с разработката на SAP, независимо дали става дума за подобряване или модифициране на съществуващи решения, подмяна на стара система или внедряване на нова функционалност. Ние силно вярваме, че процесите по осигуряване на качеството трябва да започнат още в началото на процеса на разработка. Основата за успешен проект е наличието на добри модулни тестове. Комбинацията от разработка, която се тества през цялото време, и автоматизирано тестване гарантира, че осигуряването на качеството е централно за процеса на разработка. ASAP може да помогне на вашия екип да преосмисли процесите по тестване и осигуряване на качество и да го интегрира в процесите ви по разработка.

Ефективни решения
Поддръжка при проектирането

ПОДДРЪЖКА ПРИ ПРОЕКТИРАНЕТО

ASAP ще бъде до вас и по време на фазата на проектиране на решението. Използваме гъвкави технологии, за да можем бързо да създадем работещ софтуер. Знаем, че единствената константа в разработката на софтуер е промяната. Малките намеси намаляват въздействието на променящите се изисквания. В същото време напредъкът може да се види в самия софтуер, a не само на документи.

ПРЕДИМСТВА НА УСЛУГИТЕ ПО SAP РАЗРАБОТКА НА ASAP

  • Преглед на кода и архитектурата

  • Преглед на legacy code

  • Стратегии за управление на релийзите и методологии за разработка

  • Преглед на наличните технологии във вашата SAP система, които може да не използвате

  • Стратегия и изпълнение на SAO (преглед на опциите / подходите)