Радари

ASAP доставя цялостни решения за радарни системи, включително създаване на необходимите отчети и регистрация пред съответните органи. Ние също така предлагаме гъвкави услуги за поддръжка, ремонт и калибриране на радарни системи за наблюдение и регистрация на пътни нарушения.

Какво Ви предлагаме?

 
 • Полицейски радарни системи

  Ако си търсите радар, монтиран на таблото, който е надежден, гъвкав и точен, ние можем да предложим богат избор от автомобилни радари, спрямо Вашите нужди и инфраструктура. Някои от тях могат да се използват и за мотоциклети.

 • Ръчен радар за мобилно управление на трафика

  Ако имате нужда от гъвкаво решение, което да функционира монтирано на таблото или на статив или да бъде използвано като ръчен уред, то ASAP предлага решения за ръчни радари за мобилно управление на трафика в движещи се или стационарни версии.

 • Полицейски Лидар

  ASAP предлага издръжливи лидарни звена за контрол на трафика, които елиминират смущенията от предмети като дървета и огради. За всички модели са включени стандартно важни функции, като например режими на училищна и строителна зона, са стандартни за всички модели.

 • Указателни знаци за контрол на движението

  ASAP предлага голямо разнообразие от продукти за контрол на трафика, включително радарни знаци за скорост и ремаркета, слънчеви и електронни знаци за ограничаване на скоростта, които могат да бъдат монтирани на стълб, ремарке или пък на превозно средство. Също така предлагаме иновативен сензор за наводнения, който е интегриран с монтираните на стълбове пътни знаци, за да предупреждава шофьорите при опасност от наводнения или затворени пътища пред тях.