Месинджър

Внедряването на месинджър във Вашата организация ще допринесе за подобряване на комуникацията между членовете на екипа. ASAP Ви предлага решение, което позволява на потребителите обмен на информация от всякакво естество в реално време.

Ефективно решение за комуникация

Комуникацията между отделните служителите на една организация е от изключително значение в днешното напрегнато ежедневие, в което голяма част от хората, въвлечени в проектите, работят дистанционно. Разбирайки нуждите на Вашата организация, ASAP създаде за Вас своя месинджър – едно ефективно решение, с което да подобрите комуникацията във Вашата организация.

Предимствата на използването на месинджър са много, ето и част от тях:

 • Сигурност

  Сигурната защита на данните и информацията е от първостепенно значение. Много често чрез мигновения месиджинг във Вашата организация ще бъде обсъждана информация като финансови отчети, информация за клиенти и т.н. Избирайки месинджъра, предлаган от ASAP, можете да бъдете спокойни за сигурността на всички данни, тъй като цялата информация, разменяна чрез месинджъра, ще бъде криптирана.

 • Контрол

  В списъка с контакти на месинджъра могат да бъдат заредени всички служители на Вашата организация или само част от тях, в зависимост от Вашето решение и желание. Специалистите на ASAP могат да конфигурират месинджъра така, че част от служителите да не могат да стартират чат с всички останали свои колеги.

 • По-висока ефективност на работата

  Месинджърът, предлаган от ASAP, Ви дава възможност да изпращате мигновени съобщения и файлове не само до потребители, които са на линия, но и до такива, които в момента са офлайн. Съобщението ще им бъде доставено веднага след като стартират месинджъра. Освен това, всеки потребител ще получава известие при получаване на ново съобщение.

 • Техническа поддръжка

  Екипът от специалисти на ASAP ще се погрижи не само за внедряването на месинджъра във Вашата организация, но и за неговата по-нататъшна поддръжка. В случай, че се нуждаете от направата на допълнителни настройки по функциите му, искате да промените първоначално зададените параметри или имате някакво затруднение при работата с него, можете да се обърнете към нас.

ASAP месинджър

Комуникирайте бързо и лесно в реално време с Вашите колеги с месинджъра, предлаган от ASAP. Лесната навигация и съвместимостта му с всички операционни системи го прави изключително подходящ за Вашата организация.