Кариери

ASAP е правилното място за Вас, ако сте иновативни, смели и ефективни, независимо дали имате професионален опит и какъв е той. Работете в млад екип, който споделя Вашето желание за развитие и предизвикателства.

Кариери

 • Позволете ни да Ви вдъхновим

  Независимо дали току-що сте завършили университет или имате вече професионален опит, ASAP е правилното място за Вас. При нас Вие бихте могли да съхраните експертизата си, да използвате в максимална степен знанията си и да преоткриете себе си без да се налага да напускате компанията. Ние сме бързо развиваща се фирма с много възможности, които ни предстоят тепърва. Присъединете се към нас по пътя ни към съвършенство!

 • Работете с най-добрите

  Работете заедно с хора, които споделят Вашето виждане в среда, която стимулира различията между своите служители и възнаграждава положените усилия. Бихте могли да развиете уменията си, като се поучите от най-добрите в бранша. Ще създадете около себе си разнообразна среда от колеги от различни бизнес сфери. Тези връзки ще дадат тласък на Вашата кариера.

 • Напреднете в кариерата

  Каква е Вашата страст? В ASAP ще получете нови умения, работейки по различни проекти и справяйки се с различни предизвикателства. Всичко това е възможно! ASAP Ви дава силата да проектирате работния си ден и живота си спрямо Вашите желания и нужди.

 • Работете в компания с високи стандарти

  ASAP се определя не само чрез своите лидери, продукти или услуги, но и посредством своите фундаментални ценности. Те служат като основа на брандинга и гарантират, че новите продукти, които създаваме, ще имат дълбок смисъл.

Предимства за работа в ASAP

Като лидер в областта на IT услугите, ASAP дължи успехите си именно на своя екип. Компанията осигурява отлични условия на труд, добро възнаграждение и бонусна система, която наистина отчита постиженията Ви. Обучението и развитието са сред приоритетите ни, като предоставяме възможност на всеки служител на надгради своите знания и умения според индивидуалните си потребности и интереси.

Kато част от екипа на ASAP, всеки наш служител има възможност да се възползва от следните предимства:

Конкурентно възнаграждение и бонусна система

Допълнителен годишен отпуск

Високотехнологична среда и редовни oбучения

Допълнително здравно застраховане

Свободни позиции

Присъединете се към екип от професионалисти и направете крачка напред в кариерното си развитие. Актуалните свободни позиции можете да откриете в нашия профил в JOBS.BG.

Стажантска програма

Готови ли сте да станете част от света на информационните технологии? Да разрешавате различни проблеми, да изграждате цялостна инфраструктура или да създавате наистина значими софтуерни продукти?

Всяка година талантливи студенти от различни направления стават част от нашата стажантска програма. Тя съчетава реалната работна среда и менторството за период от 6 до 12 месеца. Имате възможност да се присъедините към различни наши екипи и в зависимост от техническите си познания да се отдадете на софтуерна разработка, Windows администрация, мрежова конфигурация или изграждане и поддържане на телекомуникационни решения.

Вие сте идеалният за нас стажант, ако:

 • Сте минимум втори курс в техническа специалност
 • Владеете технически английски език на добро ниво
 • Имате наистина голямо желание да добиете практически опит
 • Проявявате желание за самоусъвършенстване
 • Дисциплинирани и отговорни сте

За да кандидатствате за нашата стажантска позиция, моля изпратете кратка автобиография, актуална снимка и мотивационно писмо на e-mail: jobs@asap.bg, като задължително отбележите референтен номер TRR.

Подборът на стажанти се извършва на база проведено интервю. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.