Осем практични функционалности на VoIP

Осем практични функционалности на VoIP

16/08/16


Ползите от използването на VoIP и облачни услуги са много, но на практика те се продават без нуждата на допълнителна реклама, защото - пестят пари, време и са в крак с най-новите тенденции. Но това ли е всичко, което VoIP може да предложи ?

С почти безкрайни възможности и почти толкова много начини да добавят допълнителни персонализации, VoIP си заслужава много повече, отколкото масата хора предполагат. Днес ще Ви разкажем за осем от най-практичните VoIP функционалности, а именно:

 

Мобилност

VoIP позволява да поставите конфигурирано телефонно устройство от Вашата телефонна централа във всяка една точка от земното кълбо. Така получавате възможност за редуциране на разходите за телекомуникация и да оперирате навсякъде свободно с Вашия телефонен номер.

 

CDR (Call Detail Records)

Подробният отчет на обажданията е разработен и допълнен с VoIP. Всичко се записва и запазва, от груповите телефонни разговори, до историята с пропуснати повиквания. Това е от полза, както за потребителите, така и за поддръжката. С VoIP, CDR може дори да бъде персонализиран спрямо Вашите потребности.

 

Конферентна връзка

VoIP позволява евтина, лесна и ефективна конферентна връзка. Без значение дали е спонтанен конферентен разговор или ежеседмичната оперативка, VoIP телефоните Ви предоставят възможност за конферентна връзка по лесен и удобен начин за Вас.

 

High Definition Audio

Високото качество на аудио звука осигурява кристално ясна комуникация за най-важните разговори. От големите търговски  конференции, до обаждания  обслужване на клиенти, HD аудио е следващото най-добро нещо, за истински разговор.

 

Междуселищни разговори

VoIP премахва географските различия и спестява от междуселищни и международни разговори. Възможността да се обадиш „безплатно“, чрез облачните услуги, насърчава потребителите да използват телефона си по-често и да комуникират бързо и ефективно до всички точки на света.

 

Свобода

В свят на смартфони, таблети и BYOD, мобилността е от решаващо значение на работното място. VoIP безпроблемно се интегрира с мобилните устройства, чрез изпращане на повикване или приложения, така че да позволяват комуникация по всяко време, навсякъде.

 

Запис

Възможността за запис на повиквания е налична в повечето VoIP телефони и е изключително полезен инструмент за заети потребители. Може да запишете повиквания свързани с търговска дейност, обучения, или всякакви други важни разговори. Разполага с опция разговорите да бъдат прослушани отново по-късно.

 

Гласова поща

VoIP Voicemail спестява време и намалява опасността за пропуснато повикване, чрез доставяне на MP3 файлове директно към електронната поща на потребителя. Файлът може да бъде достъпен от всяка точка, както бързо може да бъде изпратен или изтрит.

 

Това е само малка част от многобройните функции, които предлага тази технология. Ако имате допълнителни въпроси или се интересувате от внедряването на VoIP телефонна централа във Вашата организация, не се колебайте да се обърнете към екипа на ASAP.

Нова услуга на Microsoft ще ни защитава от патентни тролове в облака
28/02/17

Бързите темпове на развитие на облачните технологии постоянно създават нови възможности и представи, които позволяват на бизнеса да трансформира начина, по който доставя продукти и услуги. 

Научете повече
Нова интеграция между Skype for Business и 3CX
23/01/17

В началото на новата година 3CX и Microsoft зарадваха съвместните си клиенти с нова интеграция между Skype for Business и телефонната система 3CX...

Научете повече
Ускорете Вашия бизнес с FUJITSU PRIMEFLEX за SAP
05/10/16

Динамиката и необходимостта от непрекъсваемост на бизнес процесите изисква платформени решения...

Научете повече