ASAP е оторизиран партньор на Lexmark

ASAP е оторизиран партньор на Lexmark

25/10/16


София, България, 25.10.2016г.

ASAP е сред водещите доставчици на персонализирани ИТ услуги в България. Днес компанията съобщи, че е станала оторизиран Lexmark Business Solutions Dealer за България и ще предлага цялото продуктово фолио на щатската компания.

Lexmark е сред лидерите на световния пазар за многофункционални решения за принтиране. Програмата Lexmark Authorized Business Solutions Dealer има за цел да удостовери, че партньорите са напълно обучени и упълномощени да продават и обслужват цялата продуктова линия на Lexmark принтери и мултифункционални устройства, заедно с един изключителен набор от Lexmark софтуерни решения.

Принтиращите устройства на Lexmark се отличават с безпроблемна интеграция в рамките на съществуващата бизнес среда и позволяват на клиентите да оптимизират броя на самостоятелни принтери, копирни машини и скенери, ускорявайки целия бизнес процес и оптимизирайки оперативните разходи.

„Софтуерът на Lexmark ни позволява да изпълним всички нужди и желания на нашите клиенти, доставяйки изцяло персонализирано решение за принтиране в едно приложение с опростено управление.“ коментира г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Fujitsu, Lexmark и Unify.

За Lexmark

Lexmark International, Inc. е водеща щатска компания, която осигурява на бизнеса от всякакъв мащаб широка гама от принтери, мултифункционални устройства, софтуер, услуги и решения.