ASAP e официален партньор на Milestone Systems за България

ASAP e официален партньор на Milestone Systems за България

26/06/17


София, България, 26 юни 2017г.

Водещият системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAP, подписа партньорски договор с Milestone Systems. ASAP e получил статут на Milestone Silver partner и ще предлага продуктова гама на компанията в България.

„Благодарение на партньорството ни с Milestone ще имаме възможност да предоставяме достъпни решения за управление на IP видео мениджмънт, включително и  усъвършенствана продуктова линия за корпоративни и публични организации.“ заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP.

Също така в рамките на това партньорство ASAP придоби право да предоставя на своите клиенти специални ценови условия за всички Milestone продукти и решения.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Fujitsu, Lexmark и HP.

 

За Milestone Systems

Milestone Systems е световен лидер в областта на софтуери за управление на IP базирани системи за видеонаблюдение. Продуктовото портфолио на компанията включва софтуерни и хардуерни продукти, осигуряващи надеждни и лесни за управление решения за наблюдение на хиляди клиенти по целия свят.