Нов офис на ASAP отвори врати в гр. Благоевград

Нов офис на ASAP отвори врати в гр. Благоевград

28/02/22


Благоевград, България

ASAP е водещ доставчик на персонализирани ИТ услуги за бизнеса и публичния сектор в България. Днес компанията обяви официалното откриване на нов офис в град Благоевград.

Офисът ще обслужва всички клиенти на ASAP в гр. Благоевград.

Според изпълнителния директор на ASAP г-н Петър Зюмбилев, все по-широкия спектър на дейностите, които обхваща компанията, е една от водещите причини за тази крачка.

„Ние се стремим да се развиваме непрекъснато и да бъдем гъвкави към нашите клиенти като им предоставяме необходимите ИТ решения, които те очакват от нас. Високият интерес към услугите ни доведе до отварянето на нов офис в гр. Благоевград.“

Новият офис се намира на бул. „Васил Левски“ № 38.

 

За ASAP

ASAP, стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании в България. ASAP предлага широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на компанията се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, ACER, Hikvision и Unify.