По–висока производителност при разработката на бизнес решения съвместно с PostgreSQL

По–висока производителност при разработката на бизнес решения съвместно с PostgreSQL

16/05/22


София, България, 16 май 2022г.

ASAP един от лидерите в ИТ индустрията анонсира, че ще подобри производителността на своите услуги, стартирайки партньорски взаимоотношения с известният open-source пакет за създаване и менажиране на бази данни PostgreSQL. PostgreSQL предлага голямо разнообразие от функции, които неминуемо ще улеснят разработването и администрирането на различни софтуерни решения на ASAP.

„Нашите клиенти искат да използват най–добрите услуги и компоненти с отворен код за внедряване и развитие. Точно поради тази причина осигуряването и поддържането на PostgreSQL ще бъде доказателство за нашата постоянна отдаденост, да направим разработката на приложения по – ефективни, а администрирането на данни по – сигурни.“ - отбеляза г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграциии, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За PostgreSQL

PostgreSQL е мощна обектно-релационна база данни с отворен код, която се използва и разширява SQL езика. Kомбиниран e с много функции, които безопасно съхранява и мащабира най-сложните работни натоварвания с данни. Произходът на PostgreSQL датира от 1986 г. като е част от проекта POSTGRES в Калифорнийския университет в Бъркли и има повече от 30 години активно развитие на основната платформа. PostgreSQL печели силна репутация, като продукт проектиран да се справя с набор от работни натоварвания, от единични машини до хранилища за данни или уеб услуги с много едновременни потребители.