ASAP стана член на Българо-гръцката търговско-промишлена камара/БГТПК/

ASAP стана член на Българо-гръцката търговско-промишлена камара/БГТПК/

21/02/23


София, България, 21 февруари 2023 г.

ASAP официално е част от семейството на Българо-гръцката търговско-промишлена камара /БГТПК/. Компанията покри изискванията на камарата за членство и вече е със статут на пълноправен член. От екипа на ASAP заявиха, че присъединяването на компанията към Камарата е продиктувано от стремежа им да предлагат портфолиото си от услуги на територията на целия Балкански полуостров.

Като член на Българо-гръцката търговско-промишлена камара/БГТПК/ ASAP ще има възможност да участва в различни бизнес форуми, работни срещи и събития, съвместно с останалите членове на Камарата. Това ще доведе до разрастване на партньорската мрежа на компанията, от една страна, а от друга страна, ще отвори нови възможности за развитие.

Благодарение на членството си в БГТПК, ASAP ще получава компетентни консултантски услуги и насоки във всички области на правото и икономиката от специалисти в съответните област от българска и гръцка страна, което ще подпомогне външно-търговските дейности на компанията.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Българо-гръцката търговско-промишлена камара/БГТПК/

Българо-гръцката търговско-промишлена камара /БГТПК/е първата по рода си в историята на България, частна организация с нестопанска цел, която сътрудничи за устойчиво развитие и подобряване на българо-гръцкия бизнес, търговски и културни отношения на международно ниво. Нейното учредяване е израз на воля за сътрудничество между фирми и инвеститори от двете съседни държави и израз на общия им стремеж към подобряване на инвестиционния и културен обмен.