ASAP официално обяви партньорството си с Fortinet

ASAP официално обяви партньорството си с Fortinet

24/02/23


София, България, 24 февруари 2023 г.

Системният интегратор ASAP днес обяви, че компанията е разширила партньорството си с Fortinet, глобален лидер в широкообхватни, интегрирани и автоматизирани решения за киберсигурност, за да отговори на предизвикателствата пред сигурността, свързани с IoT и неуправляваните устройства.

„Fortinet е една от водещите компании за сигурност в света, така че партньорството ни с тях ще подобри възможността на нашите клиенти да откриват и описват всяко свързано устройство, включително огромния обем IoT и неуправлявани устройства в повечето мрежи“, каза г-н Петър Зюмбилев, управител на ASAP. Той също така изрази своята удовлетвореност, че екипът на ASAP е изпълнил всички изисквания, за да стане партньор на Fortinet – и търговският, и техническият екип ASAP вече са сертифицирани в съответствие със сертификационната програма на Fortinet, което им позволява да предоставят на своите клиенти услуги на най-високо ниво.

За да научите повече за Fortinet услугите, предлагани от ASAP, моля посетете: https://www.asap.bg/bg-bg/it-resheniya/mrezhi/fortinet-uslugi.html

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Fortinet

Fortinet е американска мултинационална корпорация със седалище в Сънивейл, Калифорния. Компанията разработва и предлага решения за киберсигурност, като физически защитни стени, антивирусен софтуер, системи за предотвратяване на проникване и компоненти за сигурност на крайни точки. Първият и основен продукт на компанията е FortiGate, физическа защитна стена. По-късно компанията добавя към портфолиото си още безжични точки за достъп, sandbox (компютърна сигурност) и сигурност на съобщенията. Компанията е публична от ноември 2009 г.