Dashboards oбучения

Dashboards: Core and Connectivity

BOX310/ Dashboards: Core and Connectivity

SAP BusinessObjects ™ Dashboards 4.0 ви дава възможност за трансформиране на Excel workbooks в captivating dashboards с възможност за предоставяне на интерактивен what–if анализ. Dashboards предоставя вникване в сложни данни и дава увереност при вземането на решения.

BOX310

BOX315/ Dashboards: Core and Connectivity

В този курс участниците ще придобият задълбочени знания, необходими им за проектиране на dashboard, с цел улесняване процеса на вземане на решения. По време на обучението ще се представят методите за свързване на dashboards с популярните източници на данни.

BOX315

Xcelsius 2008

BOX310/ SAP BusinessObjects Xcelsius 2008 Enterprise: Core & Connectivity

Този курс е предназначен да осигури знания за създаване на интерактивни визуализации, базирани на Microsoft Excel workbooks, използвайки BusinessObjects ™ Xcelsius Enterprise 2008. Поредицата от демонстрации, примери и казуси, ще Ви помогне да разберете как да използвате Xcelsius. Бизнес полза на този курс е, че потребителите с данни в Microsoft Excel workbooks ще бъдат в състояние бързо и с минимални усилия да създадат визуализации и табла.

BOX310

BOX315/ Dashboards: Core and Connectivity

В този курс участниците ще придобият задълбочени знания, необходими за проектиране на dashboard, с цел улесняване процеса на вземане на решения. По време на обучението ще се запознаете с методите за свързване на dashboards с популярните източници на данни.

BOX315

OBIOD1/ OKP SAP BusinessObjects Business Intelligence OnDemand 2009

Този курс ще формира уменията, нужни Ви за описване, планиране и внедряване на SAP BusinessObjects Business Intelligence OnDemand 2009.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15