За нас

За нас

Вече девет години ASAP е до Вас по пътя на обучението и сертификацията в света на SAP.

Основана от Петър Зюмбилев, компанията е основен SAP Education Partner, с пазарен дял над 90% от SAP обученията в България. Със стремежа си към непрекъснато усъвършенстване на предлаганите услуги, ASAP спечели доверието на голям брой международни и местни компании, като към момента има корпоративни клиенти от над 15 държави.

Нашият екип

Екипът на ASAP се състои от висококвалифицирани и талантливи специалисти с различно професионално минало, които се превръщат в мощно цяло за осигуряване на ценни решения за онлайн присъствие. Те се ръководят от идеята да осигурят най-добрите услуги на клиентите и да задоволяват всички техни нужди - на всяка молба ще бъде отделено внимание и всяко желание ще бъде изпълнено.

Екипът за поддръжка е винаги с Вас. Те придават особено голямо значение на изключителната грижа за клиента и осигуряват на всеки въпрос да получите отговор, който да Ви удовлетвори и да Ви помогне в дългосрочното развитие на Вашия бизнес. Вие винаги може да ни попитате всичко и да Ви бъде гарантиран отговор още на същия ден.

Перфектната комуникация между членовете на екипа даде възможност за многообещаващ растеж на нашата фирма в миналото и ще осигури непрестанен успех на ASAP в бъдеще. Ние осигуряваме постоянното развитие на нашия екип, защото поддържаме качеството на услугите, което нашите клиенти очакват от нас. Цялостност, сътрудничество, лоялност и креативност са гаранциите за отдаденост на нашия екип към Вас - нашия клиент. Всичко, което трябва да направите, е да попълните формата за контакти и ние ще се свържем с Вас съвсем скоро. Очакваме Вашите въпроси и идеи, които да поставят началото на едно взаимноизгодно сътрудничество.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15