• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP обяви Google, MapQuest и Business Wire допълнения към Business by Design

14/08/2009

Дългоочакваното приложение ERP на SAP все още не е напъло достъпно, но компанията започват да предлага допълнения на клиентите си.

SAP анонсира че е интегрирал Web услуги към своя софтуер - Business ByDesign, включващ съчетание между Google, MapQuest и BusinessWire.Това е първото анонсирано допълнение към on-demand ERP софтуера, откакто SAP отложи пускането му преди повече от година.

Преди 2 години с много коментари SAP дебютира с Business By Design - софтуер насочен към малкия и среден бизнес, за да обаяви в последствие че продукта ще бъде преработен базирайки се на реакциите на клиенти. Анализатори смятат, че SAP няма да успеят да измислят как да го направят подходящ , тъй като е базиран на изолиран модел.

С новите уеб услуги, търговските представители биха могли да извличат информация и да планират идеалния курс на продажбите си с MapQuest в контекста на своята система, относно пускането в продажба. Една или повече от Web услугите могат да бъдат използвани със софтуера, вътрешното администриране може да бъде обогатено с външна или персонализирана информация.

„Осигуряването на нашите услуги позволява на потребителите да бъдат по-продуктивни", коментира Бруно Бурге, вице президент по продажбите в SAP, в пресата. „Това е чудесен пример, как уеб услугите могат да бъдат добавени в контекста на бизнеса".

След изтеглянето на продукта , SAP преработи Business By Design, за да бъде по-евтин за разпространение и обновяван непосредствено чрез клиентската си база. Анализатори очакват Business By Design да бъде пуснат през следващата година.

В допълнение към Google, MapQuest and Business Wire и в зависимост от географското си положение клиентите ще имат доспъп до Hoover's, MorningStar Inc. и Navteq/Map24. Клиентите от Германия ще имат достъп до географски карти, Falk Online, и GoYellow.de, което е помощна директория.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15