• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP представи новата си инициатива за малкия и среден бизнес

29/05/2009

Доставчикът на бизнес софтуер SAP представи новата си програма SAP Growth Support, която е разработена специално, за да осигури помощ за малките и средни предприятия.

В изказването си на световното турне SAP SME 2009 в Йоханесбург, Южна Африка, директорът за SME в Африка, Дерек Къдси, каза че новият подход ще стимулира растежа на малките и средните предприятия в периода на икономическа нестабилност.

За развиване на тази си инициатива SAP си сътрудничи с производителя на компютърен хардуер IBM и с консултантската програма Barnstone.

„Продуктът SAP Growth Support ще позволи на малкия и среден бизнес да имат система от световна величина, която да ускори растежа им", каза Къдси.

Инициативата им обещава да помогне на растежа на малкия и среден бизнес, осигурявайки достъп до световен опит и добри практики, разработени от SAP през последните 35 години. Компаниите не са длъжни да закупуват софтуера SAP, за да могат да участват.

От SAP обявиха, че използването на програмата SAP Growth Support за 12 месеца ще увеличи рентабилността на клиента най-малко със стойността на продукта.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15