• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP показва как може да се намали риска във веригата за доставки

19/05/2009

Бизнес гигантът SAP пусна на пазара нова версия на приложението си Global Trade Services, част от пакета решения Governance, risk and compliance (GRC), който показва как може да се намали риска в търговските процеси.

Новото приложение автоматизира спазването на правилата сред много търговски процеси, помагайки на клиентите да идентифицират и намалят рисковете в снабдителната верига, предлагайки им бърз достъп до данни, включително и детайли за трансграничната търговия и международните търговски правила.

Компаниите, които използват продукта, могат да идентифицират ключовите рискови идентификатори, да изчислят финансовите аспекти на различните рискови фактори и да получават сигнали, които да ги уведомяват кога има нужда от имплементация на планове, с които да подсигурят спазването на сроковете.

Световните икономики са станали по-интегрирани и несигурни, а компаниите разширяват потенциала си на различни географски ширини. Ето защо бизнесът се насочва към SAP за по-голяма прозрачност на сложните, географски разпръснати вериги за доставки. Решенията на SAP помагат на организацията за откриването на потенциални рискове преди те да станат проблем и така подобряват ефективността на веригата за доставкки.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15