• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP BusinessObjects Data Services е обявен за „Продукт на годината”

29/04/2009

На 22 Април беше обявено, че софтуерът на SAP BusinessObjects Data Services e спечелил първа награда в категорията Data Integration в конкурса на SearchDataManagement.com 2008 „Продукт на годината". SAP BusinessObjects Data Services е уникално решение, което комбинира интеграция на данни и възможности за качество на данните. Това решение осигурява на компаниите по-лесен достъп до надеждни данни.

Като част от портфолиото на SAP BusinessObjects за решения на информационния мениджмънт, BusinessObjects Data Services осигурява на бизнес потребителите си пълен достъп до необходимите корпоративни данни, като основа за подобряването на бизнес процесите и вземането на решения. Софтуерът предлага текущи, надеждни данни, които позволяват на служителите да работят уверено по проекти, като знаят че информацията, с която работят, е точна и сигурна. Също така софтуерът е отворен за работа по всякакви проекти. Клиентите могат да управляват сигурна информация чрез едно приложение, докато оптимизират ресурсите за развитие, опростяват ИТ инфраструктурата си и имат възможност да почистват и укрепват данните си по-бързо.

"Наградите на SearchDataManagement.com за продукт на годината бяха присъдени от екип от анализатори и консултанти, които оцениха близо 60 водещи продукта, които работят с Business Intelligence, анализ, интеграция на данни, качество на данни, складиране на данни и управление на бази данни. Съдиите класираха продуктите на базата на следните критерии: иновация, ефективност, лесна интеграция, лекота за използване и управление, функционалност, цена, услуги и поддръжка.", съобщиха от SAP.

SAP BusinessObjects Data Services беше избран за продукт на годината в областта на интеграция на данни, защото:

  • Софтуерът обединява интеграцията и качеството на данните на една платформа.
  • Организацията има достъп и може да трансформира, изтрива, допълва и дава всякакъв тип данни (структурирани или неструктурирани), от всеки източник по всяко време.
  • Както SearchDataManagement.com докладва, управлението на данни е заело централно място в много организации и те осъзнават ползите от използването на данни като ценен корпоративен актив. В същото време много компании имат трудности що се отнася до интегриране и управление на данни. В настоящата икономическа обстановка, компаниите са изправени пред предизвикателства свързани с ограничените източници на данни за много проекти.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15