• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP добавя търсене като в Google към бизнес софтуера си

10/04/2009

SAP разшири обхвата на решенията BusinessObjects Edge, като позволи на малкия и среден бизнес да използва софтуера SAP BusinessObjects Edge BI. В резултат, малките компании ще имат достъп до софтуера SAP BusinessObjects Polestar, приложение, което дава възможност за търсене и извличане на информация от цялата компания.

SAP BusinessObjects Edge BI 3.1 има възможност за интеграция на Oracle комплекти за Oracle eBusiness Suite, както и Microsoft Windows Server 2008, Sharepoint Server 2008, актуализиран набор за развитие .NET, приложения на JD Edwards, PeopleSoft и Siebel.

Интеграцията на SAP BusinessObjects Polestar в комплекта с решения позволява на служителите да използват ключова дума за търсене на информация в базата данни на компанията. Резултатите могат да бъдат показани визуално чрез графики и диаграми. При проектирането на решението е наблегнато на превръщането на процеса в интуитивен, такъв, който не изисква ИТ познания или предишен опит с такъв вид софтуер.

„Идеята ни е да добавим търсене като в Google във възможностите на BI, за да се улесни достъпът на потребители без много опит в областта на ИТ технологиите.", каза Джеф Стайлс, старши вице-президент на SME маркетинга за SAP.

Решението за управление на дейността на компанията на SAP BusinessObjects (Enterprise Performance Management) е достъпно за малкия и среден бизнес, като му позволява да планира и бюджетира по-ефективни и ефикасни процеси. Стратегията за управление ще позволи на клиентите да сортигат цели и показатели, като по този начин подобряват изпълнението и ефективността. Планирането и консолидацията подпомага създаването, контрола и изпълнението на бюджети, съобразени с финансовите планове и ресурси.

SAP пусна много нови продукти на пазара от началото на 2009 година, много от които са свързани с управлението на логистичната верига.

На 28 март SAP обяви новата версия на приложението SAP BusinessObjects Global Trade Services, което е интегрирано с приложението за автоматизиране и регилуране на дейностите логистичната верига SAP BusinessObjects Risk Management.

Благодарение на партньорството си със Sybase, доставчик на софтуер за предприятия и мобилни устройства, SAP разшири достъпността на продуктите си. На 11 март бе обявено, че SAP Business Suite 7 е напълно достъпен на Apple iPhone, Microsoft Windows Mobile, BlackBerry smartphones и други мобилни устройства.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15