• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

Програмата на фондацията за SAP обучение комбинира професионални умения и сертификат

10/04/2009

SAP Австралия обяви пускането на пазара на програмата на фондацията за SAP обучение, професионална програма за софтуер сертифициране, насочена към завършили студенти и хора с малко или никакъв опит в областта на SAP. Програмата цели да изгради основни умения, които подпомагат кариера в областта на SAP. Курсовете комбинират обучение за софтуера и технически ноу-хау със силни умения за консултиране, управление и комуникиране, както и опит в работата по проекти.

Учебната програмата на фондацията включва модули за външно консултиране, управление на проекти, умения за презентиране и умения за водене на преговори. Студентите ще участват в реални SAP проекти чрез казуси, насочени към имплементацията, развитието и изграждането на проекти. Курсовете могат да бъдат провеждани за осем седмици с пълен график или почасово, разширени във времето.

„Фондацията за SAP обучение е създадена, за да изгражда бързо уменията на новите консултанти и да гарантира сигурно и стабилно осигуряване на квалифицирани SAP консултанти сега и за в бъдеще.", каза Анджи Вокс, директор за обученията на SAP Австралия и Нова Зенландия. „Целта на програмата е да се следи квалифицирането на SAP кадри, за да се разраства екосистемата на SAP".

SAP ще допълни учебната програма на фондацията към своята мрежа от търговски партньори и академии в Австралия.

Квалификацията от фондацията е одобрена от SAP и ще бъде призната от работодателите в световен мащаб като стандарт и марка за качество в областта на SAP. За партньорите и клиентите на SAP това ще бъде рентабилна програма, а за завършващите ще осигури сигурни професионални възможности в областта на SAP.

„Програмата на фондацията за SAP обучение ще осигури техническа квалификация и професионални познания и умения в областта на технологиите", продължи Вокс, "Ние осъзнаваме, че новите консултанти имат нужда от обучение с хора в реална среда и допир до истински процеси за имплементация, както и обучение в областта на традиционният софтуер. Това е много важно в сложната икономическа среда, в която се наблюдава натиск върху ресурсите и възможностите за работа."

Основните насоки на програмата включват въвеждане в ERP бизнес процесите и интеграцията, както и въвеждане в областта на SAP технологиите и практически знания в областта на имплементацията на софтуера.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15