• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP осигурява решения за снабдителната верига

06/04/2009

SAP обяви най-новата си версия на приложението SAP BusinessObjects Global Trade Services, интегрирано с приложението SAP BusinessObjects Risk Management, разработено да автоматизира и регулира снабдителната верига. Това е най-новият продукт, който SAP пуска на пазара през 2009 година.

SAP съобщи пускането на пазара на новата версия на приложението SAP BusinessObjects Global Trade Services, част от пакета SAP BusinessObjects.

Поради световната финансова криза, предприятията търсят решения за оптимизиране на логистиката на снабдителната верига.

„След като формирахме GRC бизнес единицата през април 2006 година, стратегията на SAP за компаниите е насочена към управление, контролиране на риска, и организиране на инициативи", каза в интервю Narina Sippy, старши вице-президент и генерален мениджър за решенията SAP BusinessObjects GRC. „ В този контекст, ние осигуряваме набор от решения, които да се справят с много проблеми - с многобройните правила и изисквания на индустриите, районите и правителствата."

Решенията SAP BusinessObjects са разработени да осигуряват непрекъснато актуална информация за различните аспекти от логистиката на снабдителната верига, включително обслужването на клиенти и съобразяването с международните правила за търговия.

Комбинирането на решенията на SAP Global Trade Services и Risk Management осигурява, че снабдителите са сертифицирани като оторизирани икономически оператори (Authorized Economic Operator), което означава, че техните транзакции са съобразени с международните търговски стандарти за безопасност и прозрачност. Ако тези стандарти са нарушени, SAP BusinessObjects Risk Management известява клиента.

SAP пусна на пазара нови продукти през 2009 година, много от които са реализирани със SAP BusinessSiute 7.

На 11 март SAP обяви партьорството си със Sybase относно мобилни решения, които ще позволят на SAP Business Suite да работи на Apple iPhone, Microsoft Windows Mobile и други мобилни устройства.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15