• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP привлече клиентите и партньорите на Infor

20/02/2009

Софтуерният гигант SAP отмъкна клиенти и партньори на Infor чрез изключителните си продукти и партньорска структура.Това обяви компанията през миналата седмица.

В съобщение в пресата SAP Америка, филиал на SAP, твърди, че „увеличаващ се брой компании преминават от продуктите на Infor към решенията на SAP за малък и среден бизнес." Клиентите преминават към решенията на SAP, за да „избегнат обвързването с един доставчик", което се дължи на програмите на SAP за важни клиенти и заради „отворената технологична платформа" на SAP.

Към SAP са преминали три бивши клиента на Infor и четири бивши техни партньора. Трите клиента са American Metal Treating Company в Cleveland, Охайо; Bamboo Pipeline в Camarillo, Калифорния; и Strategix в Melbourne, Флорида. Четирите партньора са Navigator Business One Solutions в Pleasant Grove, Юта; AchieveIT Solutions в Commack, Ню Йорк; Effective Computer Solutions (ECS) в Jacksonville, Флорида; and Long Business Systems в Cleveland, Охайo.

SAP отказа да даде информация заради кои продукти клиентите на Infor са предпочели SAP решенията.

SAP и Infor не водят PR битки наяве докато се състезават за едни и същи ERP клиенти. SAP пази силите си за най-големия си конкурент Oracle, a Infor, който има 70 000 клиента по света и се нарежда на четвърто или пето място в класацията на ERP доставчиците, работи по оптимизирането на структурата и дейността си.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15