• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP обучения за оптимизиране на бизнеса

20/02/2009

В днешният динамичен свят харченето на пари за обучения не се счита за разточителство. Обучението на персонала е много важно за развитието на фирмата в бъдеще.

Сертификационните изпити на SAP са много популярни по света, тъй като включват оперативни въпроси за проверка на знанията за SAP софтуера. Няма специални изисквания за умения, за да можете да се включите в SAP обучение или курс.

Има два входящи SAP курса. SAP01 e курс за консултанти по търговски операции, а SAPTEC е курс за технически консултанти. И двата курса могат да бъдат завършени за 3 дни. SAP курсовете развиват конкурентноспособни качества в служителите Ви, увеличават приходите на компанията чрез прилагане на подходящи процедури и чрез своевременно откриване на отклонения и грешки.

SAP обученията ще увеличат уменията на ИТ професионалистите Ви. Обученията създават в компаниите успешни формули за справяне с проблемите. Те помагат за увеличаване на силните страни и намаляване на слабите страни на ИТ средата в компанията, и в същото време увеличават ползите от пълноценното използване на ИТ системите и новите технологии.

Повечето хора работят в сферата на SAP като SAP консултанти. SAP експертите дават препоръки на големи организации при имплементиране на софтуера, тъй като те познават най-добре този продукт. SAP консултантите трябва да разбират добре изискванията на клиентите и да преценяват кое е най-подходящо за тях. Един SAP експерт може да дава препоръки за задължителните за една компания услуги, които се изискват от пазара. Такива експерти са Ви необходими, за да направите ефективни процедурите в компанията Ви.

След като бъде усвоена прецизността на софтуера SAP, можете да се развиете като анализатор на бизнес процеси, консултант пред-продажби и консултант по развитието, като анализаторите на бизнес процеси трябва да имат добър усет за търговските операции и да могат да комуникират лесно с други хора.

SAP експертите по пред-продажби могат да използват начина на вземане на решения в SAP, за да разививат търговските си умения. Това включва предварително проучване на потенциалните клиенти, търговски операции за увеличаване на продажбите и решения за услуги след закупуване. Ескпертите пред-продажба трябва да имат необходимите квалификация, презентационни умения и предложения, за да осъществяват активни продажби.

Консултантите по развитието трябва да посещават клиенти, да защитават и да дават отсрочка на решения.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15