• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP помага на Германската федерална агенция по заетостта да се подготви за бъдещето

26/01/2009

NUREMBERG, Germany и WALLDORF, Germany- SAP AG обявиха, че Германската федерална агенция по заетостта (BA), е избрала софтуера SAP, за да управлява човешките си ресурси и финансовите си системи. След обстоен преглед на софтуера си BA реши да замени завещаните си приложения с водещите приложения на SAP за планиране на ресурсите на предпрятието -SAP ERP. С над 100 000 служителя в 176 агенции и 660 офиса, BA е най-голямата публична агенция в Германия. Чрез прилагането на SAP решения, BA очаква да подобри прозрачността и да създаде инфраструктура, готова за бъдещето.

„Нуждаехме се от надеждна финансова система за управление на бюджета ни от 41 милиарда евро, за да можем да постигнем финансово съвършенство в цялата агенция", каза Клаус Вит, изпълнителен директор на BA. „Избрахме SAP заради разбираемите решения и защото архитектурата й е готова за бъдещето."

Почти всички познати софтуерни доставчици и консултантски фирми бяха поканени да участват в конкурса, три от пътвоначалните шест компании изготвиха оферти. След обстоен анализ бе установено, че SAP предоставя най-добрите решения, и получи договора. Имплементирането на софтуера започна в началото на октомври 2008 година.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15