• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP обяви Sapphire за партньор номер едно на SAP Business One

22/01/2009

SAP обяви Sapphire за водещ бизнес партньор на SAP Business One за 2008 година.

SAP създадоха SAP Business One, софтуерно решение за управление на бизнеса, специално за малкия и среден бизнес. Използван от над 20 000 потребителя, днес този софтуер не е скъп и е лесен начин за управление на основните бизнес функции на продажбите, дистрибуцията и финасите чрез единна и интегрирана система. Чрез SAP Business One потребителите имат бърз достъп до данни, които осигуряват пълна и своевременна информация за бизнеса им- следователно те могат да отговарят на клиентите по-бързо и да разширяват бизнеса си.

Бен Кроу, мениджър на SAP Business One, поздрави Sapphire: " 2008 беше невероятна година за Sapphire, достигнаха 124% от поставените цели , свързани със SAP. Това прави Sapphire един от нашите най-важни SAP Business One партньори."

Той допълни: " Отдадеността и работата на екипа SAP Business One на Sapphire ни смая: всеки един от тях беше напълно отдаден на работата и беше удоволствие да се работи с тях. С нетърпение очаквам развиването на нови пазари и възможности за следващо разрастване на бизнеса на Sapphire и през 2009 година, защото това ще бъде предизвикателна и вълнуваща година."

Изпълнителният директор на Sapphire, Иан Касуел, каза: „ С нетърпение очакваме за задържим тази позиция още една година. SAP Business One е иделано завършено решение за бизнес управление на средния бизнес, понеже е лесно за имплементиране. SAP Business One е решението за организации, които целят да подобрят ефикасността си и да възвърнат бързо инвестициите си."

Иан допълни: „2008 беше година на промени за Sapphire, защото отворихме нови офиси в Лос Анджелис и Ню Йорк. SAP Business One е подходящ за интернационални компании, тъй като има функции за много валути и компании, а освен това се предлага на различни езици. Това ни позволява да предложим по-добро обслужване на всички наши клиенти. Целият ни екип е отдаден на политиката ни „клиентът е най-важен", въвеждането на софтуера е само началото на тази връзка, с постоянно предлагане на първокласна помощ."

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15