• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Новини

Екипът на ASAP Ви пожелава Весели празници!

19/12/2014

Наближава светлият християнски празник – Коледа. По това време на годината всички ние се изпълваме с вълнения, емоции и трепети. Пожелаваме един на друг всичко най-хубаво с надеждата, че по празниците стават чудеса.

Ние, от екипа на ASAP, бихме искали да използваме навечерието на Коледа, за да кажем „Благодаря“. Благодарим Ви за гласуваното доверие и за подкрепата. Благодарим Ви, че направихте всичко, към което се стремим възможно, благодарим Ви за вдъхновението и за това, че избрахте точно нас.

Нека не забравяме, че сега е и моментът за новогодишни обещания, които всеки от нас трябва да даде, за да бъде новата година по-успешна от предходната. Нашето е да бъдем Все по-добри и все по-отдадени на Вас и на съвместната ни работа.

2014г. беше изключително успешна за екипа на ASAP. Постигнахме значителни резултати в развитието на услугите, които предлагаме. Ерата на технологиите води със себе си безброй възможности, а обучението е неизменна част от живота ни. Въвеждането на електронни обучения, като услуга доведе до големи позитиви за компанията. С над 1500 налични обучения и цялостна грижа за Вашето онлайн присъствие, ASAP се превърна в мощно цяло за осигуряване на ценни решения.

Надяваме се, че през новата 2015 година ще постигнем и още по-големи успехи заедно.

Желаем Ви Весела Коледа и щастлива Нова година!

Бъдете здрави и успешни!

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15