• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

Ръководство за SAP курсове- онлайн курсове или обучение в класна стая

07/01/2009

Често чуваме техническият термин SAP. SAP е английски акроним за Systems, Applications, Products in Data Processing. Като начало, SAP означава Systeme, Anwendungen, Produkte in der Datenverarbeitung. Това е компания, основана в Германия през 1972 година от пет човека, които първоначално били IBM инженери.

Но какво е SAP и как функционира? Съществуват изключително голям брой SAP курсове, който са предвидени за обучение в класна стая или такива, които са онлайн. При последните всеки може да се обучава и да учи от уютния си кабинет или навсякъде, където има достъп до интернет.

Всички SAP уроци имат повтаряеми SAP сесии, които Ви карат да се чувствате включени в истинска SAP система. Онлайн уроците обясняват всяка транзакция и всичко, което трябва да направите е да работите с показаното на екрана и да правите каквото е казано. Това включва задачи като кликане на бутони, попълване на полета с данни за вход или кореспонденция.

Уроците са валидни най-малко 4 месеца или 120 дни, за някои онлайн курсове дори повече време. Можете да повтаряте уроците, колкото пожелаете, а абонаментът Ви остава активен. Ако се затруднявате с урока, винаги можете да се върнете до частта, която не сте разбрали добре.

Има SAP презентации, които могат да Ви помогнат да разберете как наистина функционират SAP курсовете. Демонстрациите предлагат онлайн тестове, за да можете да прецените придобитите знания, но дори да не отговорите правилно на въпросите, сайтът ще Ви покаже верните отговори, така че няма начин да не разберете примера.

Няма технически изисквания, аз да можете да изкарате онлайн SAP курс. Всичко, което Ви е нужно е компютър и достъп до интернет. Можете да използвате всеки компютър, където пожелаете. Интернет с висока скорост не е изискване, но е препоръчителен за по-продължителна и безпроблемна работа.

Въпреки безспорните предимства на инлайн обучението, нека да не забравяме и неговите недостатъци. Ако имате затруднения, не разбирате някой процес или искате да зададете допълнителни въпроси, тогава онлайн курсовете няма да са Ви от полза. Специалистите препоръчват SAP обученията да се порвеждат в трейнинг центрове, където треньорът, ръководещ конкретния SAP курс, ще може да Ви даде допълнителна информация и да отговори на въпросите Ви. Друго основно предимство на обучението в класна стая е, че то е съобразено с нуждите на курсистите, с техните познания в SAP системата и с индивидуалния темп на усвояване на новите знания на всеки участник в обучението.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15