• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

Да изберем най-добрия SAP курс- SAP обучения и общ преглед на SAP

05/12/2008

SAP е един от най-новите софтуери на ИТ пазара. Какво е SAP и защо е толкова популярен?

За SAP:

SAP е акроним на Systems, Applications and Products in Data Processing. Разработен е през 1972 година от 5 немски инженери, а днес 9 от 10 от 500-те най-големи компании използват SAP.

SAP е създаден от различни модули. Всеки модул символизира бизнес процес и всички 19 модула доказват високата приложимост на SAP. Съществуват много SAP корпорации, които предоствят специализирани SAP курсове. Тези курсове предлагат цялосто SAP обучение, които представят, как системата работи и какво функционални възможности има. Хората, които искат да навлязат в SAP задължително трябва да преминат през SAP обучение.

Защо SAP?

Причината поради която SAP e толкова популярен днес, е неговата отворена архитектура. Организациите, които използват SAP, могат да я променят, за да създадат софтуер, който напълно да отговаря на техните бизнес изисквания. Софтуерът SAP е създадена po най-добрите практики и може да изпълнява процеси с висока степен на ефективност и точност.

SAP приложенията са организирани по такъв начин във всички отдели на организацията, че да осъществяват и интегрират дейностите в нея. Софтуерът SAP е толкова ефективен, че водещи софтуерни компании като Microsoft и IBM използват продуктите на SAP, за да осъществяват дейностите си. Днес SAP е водещият доставчик на бизнес софтуер в света.

SAP обучение

Тъй като SAP има много функции, софтуерните специалисти трябва да минат през курс, за да могат да се използват SAP в тяхната работна среда.

Можете да научите SAP чрез SAP курсове. Такива курсове са достъпни онлайн, или можете да посещавате обикновен курс.Има два трейнинг центъра за SAP обучения в България- единят е на SAP България, а другият е на АСАП ЕООД.

Ползите от SAP обучения:

SAP e необхватна област и SAP обучението ще Ви помогне да разберете как софтуера работи и какво можете да правите с него. Това са основните ползите от SAP обучение:

  • Ставате част от SAP общност, която Ви помага да се справите с работата с такъв софтуер.
  • Учите се от най-добрите специалисти в бранша и усвоявате най-добрите методи и практики за работа в системата SAP.
  • Кариерата Ви се развива възходящо, защото SAP обучението Ви научава как да се справяте със SAP софтуера във работата си.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15