• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Новини

SAP FORUM BULGARIA 2016

14/10/2016

На 11 октомври АСАП взе участие по традиция в ежегодния SAP FORUM BULGARIA 2016. Тазгодишното събитие премина под надслов „Да дигитализираме България“. Форумът събира под един покрив голяма част от SAP общността в България, за да бъдат представени и обсъдени последните тенденции и иновации в света на SAP.

На откриващата сесия бяха акцентирани важни предизвикателства, пред които предстои да се изправи бизнесът, а именно изключително бързите темпове на промени и дигитализацията. През следващата една година се очаква появата на нови дигитални конкуренти, които ще застрашат водещите компании от всяка една индустрия. За да може бизнесът да запази сегашните позиции, ще бъде необходимо да се промени и да създадат нови бизнес модели обясни Румяна Тренчева -  регионален изпълнителен директор на SAP за Източна Европа.

Около идеята за необходимост за промяна се обединиха всички лектори на събитието, като представиха иновативни SAP решения за дигитализация, като SAP Hybris и SAP Ariba. Също така бяха представени нови функционалности на SAP BOBJ и SAP S/4HANA.

Посетителите имаха и възможност да се срещнат с обучителните експерти на АСАП, които изготвиха специално за всеки един желаещ индивидуален SAP обучителен план.

Събитието се проведе в Иновационен форум "Джон Атанасов", намиращ се в София Тех Парк.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15