• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Новини

ASAP организира две специализирани SAP HANA обучения

01/02/2019

Възползвайте се от възможността да научите повече за администрирането на SAP HANA Database, като се включите в организираните от ASAP обучения през февруари и март. Курсовете HA200 - SAP HANA Installation and Administration и HA215 - SAP HANA Using Monitoring Performance Tools покриват ключови знания и умения за инсталиране, управление, контрол и спешно отстраняване на неизправности на SAP HANA база данни.

Първото обучение HA200 - SAP HANA Installation & Operations разглежда най-съществените задачи на SAP HANA системния администратор, свързани с управлението на бази данни, като ще се засегнат в детайли процесите по стартиране и спиране, преконфигуриране на параметрите, мониторинг на информацията, съхранението й, възстановяване на информация и отстраняване на грешките с многофункционалната SAP HANA 2.0 база данни.

Курсът HA215 - SAP HANA Using Monitoring Performance Tools дава знания и умения за употребата на SAP HANA traces за откриване на тежки SQL изрази, които могат да причиняват проблеми при работата на SAP HANA база данни по отношение на паметта, CPU и disk I/O. Не на последно място ще се научите да работите със SAP HANA Workload Management и SAP HANA Capture and Replay tools. Курсът е предназначен за Администратори на бази данни, Help Desk/CoE Support специалисти и системни администратори.

Обученията ще бъдат ръководени от преподаватели с дългогодишен консултантски опит в областта, а след завършването на всяко обучение участниците в него ще получат сертификат за участие на английски език, който се признава от работодатели в страната и чужбина.

коднаименованиеначалопродължителностлокация
HA200 SAP HANA Installation and Administration 18.02.2019 5 дни София, България
HA215 SAP HANA Using Monitoring Performance Tools 07.03.2019 2 дни София, България

Поради спецификата на обученията броят на обучаващите се на промоционална цена е силно ограничен. За да гарантирате своето участие, се свържете още сега с нас, като се обадите на телефон 02/447 51 15 или ни пишете на sales@asap.bg

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15