Новини

График на SAP обученията – месец Юни

27/05/2019

През юни ASAP организира серия от специализирани обучителни сесии за използване на SAP и SAP S4 / HANA, които ще ви помогнат да разширите уменията си и да подобрите знанията си в областта на SAP. Курсовете ще бъдат присъствени и ще се проведат в обучителния център на ASAP в гр. София. Записването за участие в курсовете е отворено до изчерпаване на свободните места.

По-долу можете да видите графика на SAP курсовете и допълнителни ресурси, които предоставят подробна информация за всеки курсовете през юни. Поради ограничена наличност на местата с включено безплатно хотелско настаняване, Ви препоръчваме ранна регистрация, за да гарантирате участието си. За да запишете или да получите допълнителна информация се свържете с нас на sales@asap.bg или на телефон 02 447 51 15. 

Код

Име на курс

Начална дата

Продължителност

Локация

SAP01

SAP Overview

01.06.2019

2 дни

София, България

S4F01

Financial Accounting in SAP S/4HANA

03.06.2019

2 дни

София, България

S4F02

Management Accounting in SAP S/4HANA

05.06.2019

3 дни

София, България

PLM210

Master Data Configuration in SAP Project System

17.06.2019

2 дни

София, България

S4LG1

Innovative Logistics Processes

17.06.2019

3 дни

София, България

S4PR1

S/4HANA Enhancements to Processes in Procurement

20.06.2019

1 ден

София, България

S4SD1

Functions & Innovations in SAP S/4HANA Sales

21.06.2019

1 ден

София, България

 

 SAP01 - SAP Overview

Този курс е подходящ за всеки, който иска да работи със SAP. По време на обучението участниците ще научат терминологията на SAP и ще се запознаят с бизнес решенията на SAP. SAP01 представя основните SAP бизнес решения като SAP Customer Relationship Management, SAP Supply Chain Management, SAP Supplier Relationship Management, SAP Product Lifecycle Management, SAP Human Resources, SAP Financials и SAP Business Intelligence, SAP Enterprise Portal и SAP решения за малкия и среден бизнес.

Повече информация за обучението може да видите тук:

 SAP01 Брошура 

 

S4F01 - Financial Accounting in SAP S/4HANA

Курсът предоставя преглед на възможностите за финансово счетоводство, които са нови или различни в SAP S / 4 HANA в сравнение със SAP ERP. S4F01 е посветен на консултанти с опит в SAP ERP Financial Accounting. Участниците ще се научат как да конфигурират и използват най-важните бизнес процеси.

Повече информация за обучението може да видите тук:

 S4F01 Брошура 

 

S4F02 Management Accounting in SAP S/4HANA

Разберете възможностите за Management Accounting в SAP S / 4HANA в сравнение със SAP ERP. Курсът е делта курс между ERP и S / 4HANA и ще ви подготви да обясните архитектурата на SAP S / 4HANA Management Accounting, да конфигурирате и използвате нови функции в SAP S / 4HANA Management Accounting и да използвате стандартни SAP Fiori приложения, предназначени за SAP S / 4HANA.

Повече информация за обучението може да видите тук:

 S4F02 Брошура 

 

S4LG1 - Innovative Logistics Processes

С S4LG1 ще научите разликите и новите процеси в S/4HANA Enterprise Management, да изпълнявате логистични процеси в областите на логистично планиране и изпълнение в S/4HANA, като се постява фокус върху производството, доставките и продажбите. Участниците също така ще научат за списъка за опростяване и ще очертаят стратегията на SAP User Experience, за използване на SAP Fiori сред други потребителски интерфейси за изпълнение на логистични процеси и преглед на различни стратегии за миграция.

Повече информация за обучението може да видите тук:

 S4LG1 Брошура 

 

PLM210 - Master Data Configuration in SAP Project System

С PLM210 ще научите как да управлявате SAP проектните операции в цялата компания, като използвате различни опции за създаване и поддържане на структурите на проект, определяне на настройките за персонализиране на Activities и Networks, давайки предлед на цялостна функционалност за управление на проекти, включваща планиране и изпълнение на проект, както и счетоводство на проекти.

Повече информация за обучението може да видите тук:

 PLM210 Брошура 

 

S4PR1 - S/4HANA Enhancements to Processes in Procurement

Този курс осигурява преглед на функциите и иновациите в снабдяването и доставките в SAP S/4HANA. Обуччението е специално насочено към обучаващите се, които идват с логистични познания в SAP ERP, които искат да преминат към SAP S / 4HANA.

Повече информация за обучението може да видите тук:

 S4PR1 Брошура 

 

S4SD1 - Functions & Innovations in SAP S/4HANA Sales

Запознайте се с характеристиките и иновациите в решението за продажби в S/4HANA, да опишете опстронени характеристики в сравнение с SAP ERP и да изпълните процесите на продажби с помощта на Fiori Launchpad с инструкторски курс S4SD1.

Повече информация за обучението може да видите тук:

 S4SD1 Брошура 

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15