• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Новини

SAP България с нов изпълнителен директор - Румяна Тренчева поема поста на изпълнителен директор

11/09/2012

Румяна Тренчева е новият изпълнителен директор на представителството на компанията у нас. До момента работа й е свързана със стратегически клиенти в рамките на България и Македония, преструктуриране на партньорските мрежи на компаниите, както и управление на мащабни дългосрочни проекти, коментират от SAP България.

Висшето си образование г-жа Тренчева завършва в Американския университет в България, притежава и професионални управленски квалификации, придобити в Duke University и IMD (International Institute for Management Development).

Според Симон Калуза, изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа, г-жа Тренчева ще се справи отлично с поверените й отговорности, като ще развива успешно бизнеса на немската компания в България. Мнението си той аргументира с успешната кариера на Тренчева в редица международни компании, както и с целеустремеността и енергичността, които притежава. В творческата биография на г-жа Тренчева присъстват компании като испанската Indra, Hewlett-Packard, Alcatel-Lucent, Ericsson, Orbitel, ARC Fund , в които заема високи ръководни длъжности.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15