• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Новини

Участие на ASAP в SAP World Tour 2011

07/10/2011

Вчера, на 06 октомври 2011, в София се проведе SAP World Tour 2011, където ASAP беше сребърен спонсор. Събитието бе заснето и отразено с огромно медийно внимание. Присъстваха всички, които търсят възможност за максимизиране на инвестициите си, а именно: изпълнителни директори, бизнес мениджъри, вземащи решения, партньори и анализатори. Събитието предостави богата информационна база от презентации и сесии. Големият интерес към иновативните бизнес решения, технологии и стратегии на сходни организации от различни индустрии напълни залите.

Една от най-посещаваните лекции бе на изпълнителния директор на ASAP, Петър Зюмбилев. Той представи SAP Certification and Training и обясни за видовете обучения, които ние предлагаме, както и начините за сертификация.
Лектори в тазгодишното издание бяха международно признати бизнес лидери, като Bjoern Goerke, вицепрезидент „Технологии и иновации” в SAP AG, Timo Elliott, вицепрезидент „Стратегически маркетинг" за SAP Business Objects, Eero Koskinen, експерт в областта на HANA, Adrian Williams, директор „Бизнес развитие" за Европа, Близкия Изток и Африка в Sybase, SAP Company.

Гостите на събитието бяха свидетели на интересни демонстрации на новите SAP решения и се запознаха с продукти, които все още не са пуснати на пазара. Събитието целеше да покаже как може да се извлече максимална стойност от иновативните технологии, за да се постигнат по-добри бизнес резултати.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15