• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP на път да придобие Right Hemisphere- производител на 3-D софтуер за визуализация

07/09/2011

Като част от мисията на SAP да помага на клиентите си в обновяването на бизнес методите им, SAP AG е на път да придобие Right Hemisphere, водещ доставчик във визуалните фирмени услуги, основан в Сан Рамон, Калифорния и Оукланд, Нова Зеландия. 3-D визуализациите и комуникационните технологии на Right Hemisphere ще подобрят софтуера на SAP и ще улеснят визуалната навигация в цялостния продукт и във всички данни, свързани с него, в единна среда.

Добавянето на възможността за визуализация към основния продукт на SAP ще помогне на клиенти от различни индустрии да достигнат по-бързо до пазара, да увеличат продуктивността си и да подобрят качеството на информацията и процесите си. Тази придобивка следва стратегията на SAP за допълване на настоящите приложения с иновативни технологии и възможности. Фирмите вече споделят множество съвместни клиенти, които виждат ползата от комбинацията на фирмен софтуер и 3-D визуализация.

Right Hemisphere ще помогне на SAP клиентите да обединят, синхронизират и доставят визуален продукт и бизнес информация, за да подобрят разработването на продукти в световен мащаб.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15