• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

За да предложи мащабна ERP сертификация, училището Vishwakarma B-school се свързва със SAP

17/06/2011

Немския SAP софтуер ERP е подписал меморандум за разбирателство (MoU) с училището по бизнес Vishwakarma (VGSB), за да се създаде международен център за сертифициране и легално ERP обучение.

"Курсът за ERP сертифициране ще се предлага като избираем компонент в нашата следдипломна квалификация по мениджмънт (PGDM)", заяви в понеделник Бхарат Агарвал, член на управителския екип на института. VGSB е съставната част на института, която управлява училището по технологии Vishwakarma.

Меморандумът идва като част от глобалната програма на SAP академията и беше подписан на 3-ти юни от председателя на управителския екип Рамлал Агарвал, главния финансист на SAP Индия - Самир Кашяп, Кишоре Сардесай, директор и Delphi Computech, SAP партньор на образованието в Индия.

Основна характеристика на програмата на съюза е, че позволява на института партньор на SAP да предлага обучения на много изгодни проценти в сравнение с оторизираните центрове на SAP, които работят извън програмата. "Студентите предпочели SAP ERP, като част от следдипломната квалификация ще трябва да плащат такси от 90000 за курс, като срещу Rs 2.25 те трябва да платят сто хиляди рупии в центровете на SAP извън програмата на съюза", заяви Агарвал.

Курсът, включващ елементи за начинаещи и напреднали, ще бъдат предложени на инженери на Петицата, както и курсове за следдипломна квалификация, които ще бъдат достъпни и за студенти от страни извън VI-та. "Курсът за сертификат ще се провежда едновременно с основната академична дейност, каза той." Основният елемент ще бъде обучаван, като готов компонент за първата от двете години програмата. Учениците не трябва да плащат такси за основен елемент. През втората година обаче, те ще трябва да изберат ниво за напреднали, за което таксите са 90 000 рупии за място ", заяви Агарвал.

Според вицепрезидента на Петицата Мантри, целия съвет за техническо образование на Индия (AICTE) е санкционирало студентския прием на 120 места за следдипломната програма.

Говорейки от името на SAP, Сардесай казва: "Постоянното обновяване на ERP решенията на SAP и разширяването на обхвата на приложенията от големи мултинационални компании и корпорации до малки и средни предприятия, подхрани безпрецедентно търсенето на ERP консултанти за 25 индустрии. "

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15