• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP предвижда успех за мобилността на предприята

13/05/2011

MANILA, Филипините - Предприятие за приложен софтуер SAP предвижда, че бизнесът скоро ще разгледа възможността за мобилност на предприята, за да се подобри производителността и печалбата.

"В бъдеще светът ни ще бъде, като мобилно устройство", казва Кип Коул, вицепрезидент по операции и мобилни решения на SAP за Азиатско - Тихоокеанския регион и Япония. Той добави още, че менажирането това мобилно устройство ще трябва да бъде основен приоритет на ИТ отделите.

"Но това означава да се разполага с мобилност, без да се нарушава сигурността", добавя Коул.

 

Той казва, че неговата фирма, заедно със Sybase, вече предлага мобилни приложения с основна инфраструктура, които позволяват на ключовите ръководители, чрез техните мобилни устройства достъп до бизнес процесите по всяко време и навсякъде.

 

Коул казва още, че най-големите осиновители на мобилността днес са големи предприятия в различни отрасли, като здравеопазване, потребителски стоки, петрол, газ, финанси, недвижими имоти и др.

 

Карим Мохамед, маркетинг изпълнителен директор на промишлеността на SAP Азия каза, че мобилността на предприята ще позволи на бизнес лидерите достъп и оглед на необходимата им информация от водещи мобилни устройства.

 

"Това ги поставя една крачка пред другите, защото бизнес процесите и засегнатите в тях хора ще имат бърз достъп до тези, които взимат решенията. А в днешния свят, това оказва безпрецедентно предимство пред нечии конкурент", заяви Мохамед.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15