• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

Wizcore предлага най-желаните SAP курсове в Лондон с стажантска програма.

29/04/2011

Лондон, Великобритания - От ден на ден професионалния свят става все по строг, изпълнен с нови предизвикателства свързани с бизнес процеси, технологии и умения пред които са изправени организации и ръководители на такива. В този случай, SAP AG помага на предприятията да подобрят общата си ефективност с най-съвременния бизнес софтуер. Благодарение на това, че SAP продуктите се ползват от над 40,000 компании по целия свят, в последно време има голямо търсене на SAP специалисти. Така че, най-разумното нещо, което можете да направите в този момент е да се стремите към SAP обученията, за да получите възможност за кариера, която да ви даде предимство пред останалите.

Когато става въпрос за най-пълни SAP курсове в Лондон, на чело на листата винаги е Wizcore, който от самия си старт засвидетелства постоянен растеж. В Обединеното Кралство той предлага SAP сертификации за широк кръг от организации и физически лица. Независимо дали сте нов в света на SAP, студент, който търси специализация за своята кариера или опитен професионалист, който търси актуални умения за съвременните технологии, всички ваши изисквания могат да бъдат изпълнени в рамките на образователните програми SAP Wizcore.

Предлагат се различни SAP курсове, като Управление на човешки ресурси, Финанси и контрол, Продажби и дистрибуция, Управление на материали, Връзка с клиенти, Приложен бизнес интелект, Проект системи и ТРЗ Великобритания. Всеки един от тези курсове се придържа към систематичен шаблон на преподаване и създава множество възможности за работа.

Разработвайки стажантските си програми, говорител на Wizcore казва „Гордеем се с факта, че сме пионери при стартирането на SAP стажове във Великобритания. След като завършите нашата трейнинг програма, своевременно ще ви бъде присъден стаж Wizcore по различни проекти. Ние работим с едни от големите имена в бранша, като Bank of America, Cadbury, TNT, Tetra Pak, GM, City University London и много други. Просто спрете в нашия център за обучение в Лондон, за да се убедите сами в качеството на обученията ни. "

Wizcore е добре известен както с индивидуалните, така и с фирмените си обучения. Неговите индивидуални SAP сертификати превръщат от нови таланти в професионални консултанти, които са готови успешно да посрещат предизвикателствата, поставени от постоянно развиващия се SAP пазар. Просто е в подходящ времеви диапазон, така че да не нарушавате дневния си график и да се запознаете с всички най-нови SAP технологии, с помощта на опитен и квалифициран SAP персонал, ангажиран в MNCs. По подобен начин, фирмените обучения, предлагани от Wizcore могат да направят ИТ-отделът ви и Управлението на професионалисти във вашата организация много компетентни.

В Лондон се предлагат едни от най-добрите SAP курсове! Всичко, което трябва да направите е да посетитр http://www.wizcore.com/ и да се запишете за най-подходящата за вас дата!!

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15