• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

Int'l Институтът за бизнес изследвания влиза в съюз със SAP, Siemens

13/04/2011

IBS си сътрудничи също и с SISPL, като SISPL ще предостави на своите студенти курсове по "Управление на проект". IIBS ще бъде първият образователен партньор на SISPL , който ще използва своя опит по "Управление на проект". Поставил началото си през 2008 г., днес институтът наброява повече от 1100 студенти и предлага курсове МBA , BBM, BCA и B COM. IIBS ще предлага и SAP&Project Management обучения като част от учебната програма,така заедно с предоставенето на тези курсовете студентите ще могат да получат и магистърска степен. Те ще могат да упражняват модули като финансово-счетоводни, управленско счетоводство, управление на човешки ресурси, снабдяване, интеграционни процеси, а също и SAP NetWeaver Application Development.

 

Всяка година в Индия завършват над 2.5 милиона вишисти, от които 20% инженерни специалности. Според NASSCOM, само 25% от хората с техническо образование се считат за заети от динамично-разрастващи се IT и ITeS компании. В доклада се посочва, че IT секторът на Индия ще отбележи спад от половин милион професионалисти в сравнение с 2010-та година. Това е убедителна предпоставка за създаването на силен съюз между промишлеността и академичните среди, а също така и за усъвършенстване на уменията.

 

Програмата SAP "U-академия " ще позволи на студентите от университета да придобият опит в SAP продукти и решения от следващо поколение и ще им даде възможност да отговарят на истински предизвикателства, присъединявайки се към корпоративния сектор и рапространените по цял свят ИТ таланти.

 

"Налице е непрекъснато търсене на квалифицирани SAP консултанти в цяла Индия и по света," каза д-р Джей Пракаш Рам, председател на Международния Институт по Бизнес Изследвания . "Ние сме интегрирали различни учебни програми, които симулират разнообразни среди нa SAP изпълнения. За обогатяване на учебната ефективност, ще възпроизвеждаме най-различни работни сценарии. Вярваме, че това ще ни помогне да създадем кръг от професионалисти, готови да запълнят достойно, пропастта, която съществува днес в тази работна среда."

 

За Международния Институт по Бизнес Изследвания (IIBS)

Eдинствена цел на IIBS е да започне "Преосмисляне на водещите умове на млади таланти". Фокусът е върху създаването на лидери, а не само върху развиването на мениджъри. Идеята на института е да вдигне стандартите за управление на образованието с това, че то е здраво, с богато съдържание и промишлеността му е от значение.

Курсовете и Реалната Бизнес Симулация (РБС/BRS), като стратегии са предвидени едновременно, както за ученическа среда, също така и да могат да отговарят на международните стандарти. Стратегическия съюз на IIBS с университети в САЩ и взаимодействието с търговски предприятия дава възможност на студентите да придобият международно признание или диплома, подкрепена с актуална за момента индутсриална експозиция. Базата е разположена в сърцето на Бангалор, Нойда и Калкута, предлага разбираема инфраструктурата и среда, която стимулира и изглежда успокояваща. Обучаването в Международния Институт по Бизнес изследвания е важен опит в стремежа на студентите към кариерно развитие.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15