• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

Microsoft и SAP обявиха съвместен продукт

10/02/2011

Софтуерът Duet Enterprise, има за цел да даде възможност на клиентите си да интегрират Microsoft SharePoint и SAP Данни и Решения за Управление. Много фирми използват и двата софтуера, които преди това са имали ограничена оперативна съвместимост.

Според компаниите, новият продукт ще даде възможност на много фирми, които вече използват Microsoft соффтуер и SAP софтуер, да подобрят производителността си и да разработят по-голяма инфраструктура за сътрудничество.

Ерик Суифт, генерален мениджър на Microsoft SharePoint, заяви, че интересът от страна на клиенти е бил ключов фактор за създаването на новия софтуер. Според Суифт, Duet Enterprise комбинира "добрата основа на SharePoint бизнес сътрудничеството, познаването на приложенията на Microsoft Office 2010 и световния водещ бизнес процес на SAP."

През последните седмици, SAP направи няколко нови предложения, предназначени да подпомогнат съюза между SAP решенията за управление на данни и третата част на софтуера. Наскоро компанията представи новото си приложение SAP StreamWork , което ще обедини функционалностите на базата данни Google Docs.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15