• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

Intellectual Ventures and SAP обявяват споразумение за лиценз

06/01/2011

Intellectual Ventures (IV) и SAP AG обявиха днес, че са сключили дългосрочно лицензионно споразумение. Като част от споразумението, SAP ще получат право на достъп до патентното портфолио на Intellectual Ventures за защитна употреба. „Получаването на достъп до ползите на интелектуалната собственост дава на нашите клиенти и партньори големи ползи, и SAP вижда значителна стойност в това лицензионно споразумение ", заяви Наоми Абе Voegtli, вицепрезидент на " IP стратегии и стандарти"на SAP. "Не само, че SAP е една от водещите софтуерни компании в света, но също така е водеща в индустрията чрез разбирането на стратегическата стойност на интелектуалната собственост", заяви Джо Чернески, генерален мениджър, Intellectual Ventures. "Чрез това споразумение, ние осигуряваме SAP с достъп до права върху изобретения, които те могат да използват в продължение на развитието им на иновативни продукти. "

За Intellectual Ventures

Основана през 2000 г., Intellectual Ventures (IV) е глобален лидер в бизнеса на изобретенията. IV сътрудничи с водещи изобретатели, партньори с пионерски компании, инвестира както в експертни знания, така и с капитали в процеса на изобретението. Мисията на Intellectual Ventures е да мотивира и рационализира икономиката на изобретенията, което пък ще стимулира иновациите в целия свят. www.intellectualventures.com

За SAP

SAP е световният водещ доставчик на бизнес софтуер, предлагащ приложения и услуги, които позволяват на компании от всякакъв размер и на повече от 25 индустрии да станат най-добре управляваните фирми. С повече от 105 000 клиенти в над 120 страни, компанията е вписана на няколко борси, включително и на фондовата борса във Франкфурт и NYSE, под символа "SAP". За повече информация, посетете www.sap.com.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15