• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP назначи Роджър Белис да ръководи нова HR функция за организационното развитие на таланта и лидерството

02/11/2010

SAP AG обяви незабавното назначаване на Роджър Белис за старши вицепрезидент, като той ще ръководи новосформираната глобална HR функция, отговаряща за управлението на организационни, насочени към таланта и развитие на лидерските умения качества в организацията. Програмите, водени от новия отдел ще фокусират върху осъвършенстване на лидерските способности, предоставящи предварителни възможности за обучение за служителите и потвържадвайки, че организационните промени са по-ефективни и впечетляващи. Белис ще докладва пред д-р Анджелика Даман, член на Изпълнителния съвет на SAP, отговарящ за човешките ресурси.

„Човешките ресурси са ключов елемент в трансформацията на SAP и стратегията за корпоративно израставне, и Роджър е експерт в това да помага на компаниите да се възползват максимално от промяната.", каза Даман. „Тъй като продължаваме процеса на опростяване на организацията, ускоряване на иновациите, фокусиране още повече върху клиента и по-нататъшно даване на власт на работната сила, Роджър ще играе решаваща роля в нашия успех."

Преди да се присъеди към SAP, Белис е бил Директор Човешки ресурси на FTSE 100. Предишните му позиции са включвали лидерски позиции в компании като Barclays Bank plc, Scottish Power plc и Unilever. Белис е специализирал в създаването и улесняване на изпълнението стратегии за фокус върху хората, които изграждат устойчиво предимство. Той е приложил своите знания и като HR лидер, и като външен консултант. С опита в много сектори, вкючващи B2B, B2C и финансови услуги, Белис е развил широк опит в орагнизацията и развитието, лидерството и изпълнителната власт, както и в развитие и управленние на промените. Също така той е проектирал и ръководил трансформацията на HR функциите в бизнес-насочените фактори за промяна със силни принципи на обслужването на клиенти.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15