• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP инвестира 10 млн долара в мобилни технологии

29/06/2010

В момента разработките на DeviceVM вече присъстват в много лаптопи, продавани от известни марки. Въпреки това, днес основният център на интереси на дружеството се пренасочва към мобилните технологии и устройства, различни от персоналните компютри. Само дни преди публикуването на инвестициите, DeviceVM съобщи за поддръжката на операционната система MeeGo, представена от Nokia и Intel.

Linux-версията на разработката Splashtop работи напълно независимо от софтуерните приложения и осигурява на потребителите незабавен достъп до популярния софтуерни приложения, като браузърът на Firefox, решения за управление на музика, снимки и интернет чатове. Освен това, разработчикът е създал бизнес версия на Splashtop, съвместима с офисните формати на Microsoft Office и OpenOffice, а така също позволява и взаимодействие с Outlook.

От DeviceVM отбелязват, че средствата, получени от SAP, ще бъдат инвестирани за създаването на нови видове мобилни софтуерни програми и по-гъвкав набор от пакети.

За SAP тази инвестиция е още една стъпка в прилагането на мобилна стратегия. В бъдеще е възможно пускането на съвместими решения на DeviceVM и продукти от компанията Sybase, която наскоро беше закупена от SAP.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15