• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP Network включва ново приложение за управление на жизнения цикъл

04/12/2009

Заявлението за управлението на жизнения цикъл (ALM) от SAP е най-новата им тема добавена към вариантите на SAP Community Network. В тази нова област потребители могат лесно да намерят ясна информация относно процесите на управление на жизнения цикъл, инструменти, най-добрите практики и услуги с цел да се помогне на управлението на SAP и не-SAP решенията през пълния жизнен цикъл.

SAP се ангажира да предоставя на клиентите си инструменти, които да им помогнат да използват своите нововъведения в SAP решенията като същевременно се гарантира високо качество и непрекъснатост на бизнеса. Подкрепяйки тази нужда SAP предоставя широко поле за управление на приложението за жизнения цикъл на управление, което позволява на клиентите да се приеме цялостен подход към изпълнението на техните ИТ решения, които ги експлоатират по-бързо и на по-ниска цена.

С 1,9 милиона потребители в световен мащаб, SAP Community Network е активна и жизнена общност за клиенти, партньори, служители и други лидери, които споделят знания и опит по множество теми, свързани със SAP. Общностите осигуряват отворена среда за експерти, които да сътрудничат открито чрез интерактивни блогове, уикипедия и форуми.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15