• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP пуска подобрена версия на Business Objects Explorer

29/10/2009

SAP ще пусне през ноември нова версия на платформата си SAP Business Objects Explorer, стана ясно на конференцията на SAP TechEd във Виена. Новата версия излиза с подобрения на потребителския интерфейс и дава възможност за търсене в разнообразни източници на данни с цел да се събере ценна информация за нуждите на бизнеса, заявиха от SAP.Позволявайки на компаниите да използват източници на данни извън SAP Net Weaver BW, подобрената версия ще разшири пазара за SAP Business Objects Explorer извън тези компании, които вече използват SAP приложенията.

Способността на Business Objects Explorer да търси информация във всеки съществуващ информационен слой, независимо дали е поддържан от SAP, Oracle, IBM DB2 или друг източник, не присъстваше в т. нар. „първа вълна" на оповестения през май SAP Business Objects Explorer.Обновената версия ще даде на служителите отдалечен достъп до информация с помощта на удобния dashboard. От SAP заявиха, че софтуерът има способността да търси измежду 900 млн. записи за време от 2.5 секунди.

Концернът SAP представи Business Objects Explorer в два варианта : стандартна версия и подобрена версия, която сортира голямо количество информация.За новата версия или т. нар. „втора вълна" компанията SAP съобщи, че съвместно със Cisco Systems ще разработят системата на повече платформи.

Като допълнение Business Objects Explorer предлага и подобрения в потребителския интерфейс, включващ бутони в dashboard-а , които позволяват управление на данните. Пример: След като сте търсили определена информация сред милиони записи и данни за автомобилния производител "BMW", можете да изберете от менюто бутон, за да сортирате информация за продажбите по градове, по модел на автомобилите и тн. След това може да представите резултатите графично.Следващото поколение на Business Objects Explorer се очаква през първата половина на 2010г.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15