• Сертификат ISO 27001: 2005
  • Сертификат ISO 9001: 2008
România România

Статии

SAP и HP обединяват усилията си в областта на Business Intelligence

16/09/2009

Корпорациите SAP и HP обявиха споразумение, според което двете компании ще интегрират компонента SAP NetWeaver Business Warehouse (SAP NetWeaver BW) и платформата за съхранение на данни на HP Neoview .Разширеното сътрудничество с добавянето на HP Neoview ще допълни цяла редица инфраструктури на HP и глобалните консултантски услуги за използване нa Business intelligence (BI) предложения от SAP.

Интегрирането на SAP NetWeaverBW и HP Neoview има за цел да отговори на предизвикателствата, свързани с разпространението и непрекъснатото нарастване на обема на данни докато се увеличи възвръщаемостта на съществуващите BI инвестиции. Интегрираният продукт ще позволи на клиентите да разгърнат SAP NetWeaver BW или BI-аналитичните приложения на SAP върху платформата за съхранение на данни на HP, която позволява съхранение, управление и достъп до големи бази данни.

Според сведенията, потенциалът на платформата на HP Neoview ще бъде допълнена от SAP NetWeaver BW, от софтуера NetWeaver Business Warehouse Accelerator, както и от софтуера от портфолиото на SAP BusinessObjects, който има функция на BI Front-end инструменти и има за цел осигуряването на високоскоростен анализ на данни.

По думите на члена на борда на директорите на SAP Джон Шварц, благодарение на по-всеобхватната представа за бизнес мрежите, компаниите ще придобият усет, необходим им да действат по-решително в днешната глобална икономика. Работейки в екип, SAP и HP ще дадат възможност на клиентите си да обогатят представата си чрез предоставянето на интегрирани решения, които предлагат по-голяма гъвкавост на данните.

Искате да научите повече ? Пишете ни на sales@asap.bg или се обадете на телефон: 02/44751 15