ИТ решения за бизнеса

Като официален партньор на SAP, Microsoft и Cisco за България, ASAP предлага цялостни ИТ решения за малкия и среден бизнес.

Обобщена информация

ASAP разработва и внедрява ИТ решения, чиято основна цел е подобряването на Вашия бизнес. Разбирайки нуждите на малкия и среден бизнес, усилията ни са насочени в три основни направления: увеличаване на продуктивността на Вашата компания, намаляването на разходите Ви и не на последно място – разрастването на Вашия бизнес. Ето и решенията, които Ви предлагаме:

 • Компютърна поддръжка за бизнеса

  ASAP Ви предлага цялостна поддръжка на компютърната техника във Вашата компания. Нашите специалисти имат опит в предоставянето на услуги както на място, така и дистанционно, благодарение на разработения ни Helpdesk център и възможността за отдалечен достъп чрез сигурна и криптирана връзка.

 • Поддръжка на телефонни централи

  ASAP е една от водещите компании за изграждане и поддръжка на телефонни системи в България. Ние сме специализирани в инсталирането и поддръжката на комуникационни системи за малки и средни компании, като нашите решения се отличават с надеждност, качество и ниски цени.

 • IT специалист под наем

  Все повече се усеща необходимостта от страна на фирмите да имат на разположение IT специалист през целия работен ден. Поради това ние разработихме услугата IT специалист под наем. Ако изберете нашето решение, ние ще Ви осигурим висококвалифициран експерт, който напълно ще отговори на нуждите на Вашия бизнес.

 • Поддръжка на устройства за печат

  Ние предлагаме цялостно решение за поддръжка на Вашите устройства за печат, без значение от броя, марката и модела им. Включваме не само поддръжка на принтери, копири, скенери и плотери, но и управление на процеса по печат във Вашата организация. Това неминуемо ще доведе и до намаляване на разходите за печат, като същевременно ще удължи живота на устройствата и ще подобри тяхната работоспособност.

 • Поддръжка на Microsoft Оffice 365

  Мобилността на служителите е един от най-големите плюсове за всяка организация. Посредством услугите по внедрявания и поддръжка на Office 365 във Вашата организация, които ASAP предлага, Вие ще преоткриете познатите Ви Microsoft приложения, които вече ще бъдат достъпни от няколко устройства, по всяко време и от всяко място. Удобно, нали?

 • Структурно окабеляване

  Екипът на ASAP Ви предлага цялостно решение по изграждане и поддръжка на кабелни системи, което да Ви гарантира по-добра комуникация между отделите и звената в компанията Ви. Качеството на извършваните дейности се контролира на всеки един етап от изпълнението.

 • SAP услуги

  ASAP взима предвид уникалността на всяка компания. В тази връзка ние анализираме нуждите на нашите клиенти и предлагаме широк спектър от SAP услуги, включително и възможност за създаване и внедряване на процедури за управление на SAP бизнес процеси.

 • Изграждане на VPN

  ASAP Ви предлага изграждане на сигурна VPN мрежа във Вашата организация. По този начин ще имате възможност да ползвате софтуерни приложения и информация, които се съхраняват на отдалечени сървъри. Реално, ще имате достъп до фирмената мрежа, където и да се намирате. Чрез изграждането на VPN фирмената информация се криптира, като по този начин Ви гарантираме нейната сигурност.

 • Поддръжка на CISCO мрежи

  Cisco е лидер в областта на проектирането и изграждането на мрежови устройства. Ако сте изправени пред инсталация или поддръжка на Cisco мрежи във Вашата компания, то вероятно ще имате нужда от професионална помощ. Екипът от сертифицирани Cisco специалисти на ASAP е на Ваше разположение.

 • IT поддръжка второ ниво

  Решението е подходящо за организации, които разполагат със собствен IT отдел или IT специалист, който да извършва IT поддръжка на първо ниво, но им е необходимо съдействие за разрешаването на по-сложни казуси.

 • ASAP компютри и сървъри

  ASAP Ви предлага надеждни компютри, сървъри и сториджи (решения за съхранение на данни) със собствена търговска марка ASAP. Благодарение на стабилните партньорски взаимоотношения, които сме изградили през годините с водещи световни производители на компоненти, имаме възможността да предложим изключително надеждно и сигурно решение на достъпна цена, предназначено както за бизнеса, така и за публичния сектор.