Azure поддръжка и услуги

Като партньор на Microsoft, ASAP е специализирана в проекти на Azure Cloud, включително изготвяне на техническа архитектура, разработка на приложения, миграция, дизайн, DevOps, обновления и актуализации на сигурността за Azure.

Защо да изберете ASAP за партньор за Azure поддръжка и услуги?

Microsoft Azure е решение, което Ви позволява да се съсредоточите върху разрастването на Вашия бизнес, без да губите ценно време в работа с Вашите ИТ ресурси. Нашите цялостни услуги за поддръжка на приложения за Azure Cloud проекти включват проектиране и изготвяне на техническа архитектура, дизайн, разработка на приложения, миграция, внедряване, DevOps, обновления и актуализации на сигурността за Azure. Екипът на ASAP е специализиран в поддръжката на целия жизнен цикъл на приложенията и предоставянето на услуги в Azure Cloud. Можете да ни се доверите за:

 • Облачна инфраструктура, мрежово проектиране и услуги за техническа архитектура

 • Създаване на техническа архитектура, включително проектиране на мащабируемост, надеждност, производителност и сигурност на услугите

 • Управление на Azure Cloud, сигурност и одит на съответствието

 • Планиране и изпълнение на миграция на данни и услуги за администриране на база данни

 • Разширяване на локални мрежи към Azure

Нашите услуги за консултиране и поддръжка на Microsoft Azure

 • Планиране

  Екипът на ASAP предоставя гъвкав подход, базиран на богатия ни опит в архитектурата и проектирането на решения за внедряване на Microsoft Azure, включително мигриране на данни от legacy приложения и проектиране и разработка на приложения.

 • Обучение

  Като партньор на Microsoft, ASAP предоставя обучение на администратори и трансфер на знания за „обучение на обучителя“ в съответствие с доставката на облачно решение.

 • Интеграция

  Облакът на Azure осигурява платформата за сигурна, прозрачна инфраструктура на приложенията. Нашият екип има богат практически опит в интеграцията с четирите основни типа интеграция – приложение към приложение, софтуер като услуга (SaaS), интернет на нещата (IoT) и бизнес към бизнес.

 • Конфигурация и миграция

  ASAP предоставя пълна услуга за миграция на Microsoft Azure. Ние ще разгледаме Вашите нужди, ще изчислим необходимото количество ресурси и ще изберем най-добрата конфигурация за Вашите нужди. Можем да предложим и обучение за използване на най-новите системи, ако е необходимо.

 • Тестване

  Можем да Ви помогнем да идентифицирате и разрешите всякакви проблеми във Вашата облачна среда, които Ви правят уязвими. Освен това можем да Ви изготвим и предоставим стратегия за сигурност, управление на риска за сигурността, дизайн на сигурността и консултации за киберсигурност.

 • Поддръжка

  ASAP може да поддържа облачен хостинг и софтуерни услуги, в зависимост от избрания от вас софтуер и модела на внедряване, който най-добре подхожда на вашия бизнес. Нашите услуги за поддръжка 24/7 са гъвкави и варират от цялостни управлявани услуги до ad hoc ескалация на критични проблеми и инциденти за вътрешни ИТ отдели.