Enterprise Linux и Unix Поддръжка

Нашите системни архитекти предоставят експертни насоки, поддръжка и услуги, за да помогнат на Вашия екип да успее – независимо от промените или предизвикателствата, пред които сте изправени.

Поддържани Enterprise Linux и Unix дистрибуции

ASAP предлага гъвкави пакети за поддръжка за всички популярни Enterprise Linux и Unix-базирани дистрибуции. Нашите услуги за поддръжка на Linux включват подробни познания за всички често срещани Linux-базирани операционни системи, включително CentOS, Ubuntu, Oracle Linux, OpenSUSE, Rocky Linux, AlmaLinux, Red Hat, SUSE Linux Enterprise Server (SLES) и други. Освен това ние прилагаме същия проактивен подход с Unix и предоставяме поддръжка за FreeBSD и AIX дистрибуции.

Защо да изберете ASAP за Enterprise Linux и Unix поддръжка?

С дългогодишния ни корпоративен опит и нашите висококвалифицирани системни архитекти, които са специализирани в предоставянето на пълномащабни услуги за Linux и Unix, ние от ASAP можем да адаптираме всички наши услуги, за да отговорим на изискванията на всеки клиент.

 • Гарантирани нива на облужване(SLA)

  Ще получите 24/7 мониторинг на UNIX или LINUX системи с гарантирани времена на облужване за hot fixes и стандартни корекции.

 • End-to-End Open Source Support – поддръжка с отворен код

  Ние ще Ви предоставим изчерпателни консултантски услуги и насоки относно технологията с отворен код.

 • Сигурна миграция

  Нашите архитекти имат опит в миграцията на SUSE към Ubuntu и могат да Ви помогнат през целия процес от планирането до внедряването.

 • Индивидуални решения

  Въз основа на Вашите изисквания, ние ще Ви предоставим мащабируемо, многостепнно решение, което да отговори на всички Ваши нужди.

 • Отключете максимална функционалност

  Извлечете максимума от Вашата инвестиция. Нашите архитекти ще Ви насочват през всички налични функции и възможности.

 • Доказан корпоративен опит

  Екипът на АСАП има дългогодишен опит в управлението на UNIX и Linux корпоративни системи в настолни и сървърни среди.